به گزارش حوزه دولت ماجرانیوز، در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا که شنبه شب با حضور سران سه قوه و دیگر اعضا به ریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، راهکارهای ساماندهی تجارت مرزی و مقابله با قاچاق و سایر روشهای جابجایی غیرقانونی کالاها در مناطق مرزی مورد بررسی قرار گرفت. در این […]
به گزارش حوزه دولت ماجرانیوز، در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا که شنبه شب با حضور سران سه قوه و دیگر اعضا به ریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، راهکارهای ساماندهی تجارت مرزی و مقابله با قاچاق و سایر روشهای جابجایی غیرقانونی کالاها در مناطق مرزی مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه پیشنهاد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با سه محور «شفافیت و قانونمند کردن تجارت مرزی»، «ایجاد زیر ساختهای لازم در جهت رونق تجارت قانونی در مرزها» و «اشتغالزایی با هدف تامین زندگی مناسب برای ساکنان مناطق مرزی»، مطرح و تصویب شد.
این پیشنهاد با هدف افزایش حاکمیت دولت و ساماندهی پدیده کولبری و مقابله با آثار زیان بار اجتماعی، انسانی و اقتصادی روشهای غیرقانونی جابجایی کالا در مرزها، به تصویب شورایعالی هماهنگی اقتصادی دولت رسید.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در این نشست با تاکید بر لزوم سالمسازی تجارت مرزی و حمایت از فعالیتهای قانونی و مقابله با آسیبها و پیامدهای اجتماعی و اقتصادی روشهای نادرست جابجایی کالا، گفت: تأمین معیشت و اشتغالزایی برای مرزنشینان که همواره حافظان غیوری برای جمهوری اسلامی ایران بودهاند اولویت همه دستگاهها از جمله دولت است، لذا هرگونه تصمیمی در این زمینه باید ضمن حمایت از معیشت پایدار و سالم مرزنشینان، منجر به ساماندهی و انضباط تجارت مرزی شود.
در این جلسه هچنین موضوع رسیدگی به وضعیت مجتمع تولید نیشکر هفت تپه در دستور کار قرار گرفت. اعضا با توجه به آثار مثبت و سازنده تصمیمات و اقدامات موقت سال گذشته دولت برای ساماندهی و بهبود وضعیت عملکرد این مجتمع مقرر کردند برای ادامه فعالیت مولد، تامین منافع کارگران و مشخص شدن وضع مالکیت نیشکر هفت تپه، تدابیر لازم از جمله دائمی کردن مقررات اتخاذ شود.
با اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستکان تامین اجتماعی در تاریخ ۳۰ آبانماه، هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.
علی آفرین مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد در مصاحبهای با روابطعمومی بیمه سرمد، از ابتکار این شرکت در ایجاد “بیمهنامه ایمپلنت” برای اولین بار در صنعت بیمه کشور به منظور جبران هزینههای ایمپلنت خبر داد. در این طرح کلید سلامت دندانها و کاهش هزینه های سنگین ایمپلنت در دستان بیماران قرار گرفته و بیمه سرمد به عنوان حامی در کنار بیمهگذاران خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته را تشریح کرد.
شقایق حسینپور سرپرست مدیریت بیمههای مسئولیت و حملونقل بیمه سرمد در مصاحبه ای با روابط عمومی بیمه سرمد حفظ بیمهگذاران قدیمی و اضافه شدن بیمهگذاران جدید از طریق ارائه طرحها و محصولات جدید در حوزههای مختلف را از اقدامات اساسی دو سال اخیر بیمه سرمد در رشته بیمههای مسئولیت عنوان کرد.
دیدگاه بسته شده است.