به گزارش حوزه دولت ماجرانیوز، آیتالله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، رهنمودهای رهبری در دیدارهای مختلف با دانشگاهیان را گنجینهای ارزشمند در پیشبرد اهداف نظام در حوزه علم و فناوری توصیف کرد و افزود: بیانات ایشان نقشه راه مدونی برای ارتقای نقشآفرینی نظام آموزش عالی در […]
به گزارش حوزه دولت ماجرانیوز، آیتالله سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه در جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری، رهنمودهای رهبری در دیدارهای مختلف با دانشگاهیان را گنجینهای ارزشمند در پیشبرد اهداف نظام در حوزه علم و فناوری توصیف کرد و افزود: بیانات ایشان نقشه راه مدونی برای ارتقای نقشآفرینی نظام آموزش عالی در کشور است و میتواند بسیاری از مشکلات امروز کشور را حل کند.
رئیس جمهور همچنین بر ضرورت انجام پژوهشهای متناسب با اقتضائات روز کشور تاکید کرد و گفت: گاهی مشاهده میشود دانشگاههای ما گرفتار رشتهها یا پژوهشهایی هستند که بیربط با فرهنگ، شرایط و نیازهای کشور ماست که این وضعیت نیازمند اصلاح است.
رئیسی در ادامه ضمن تاکید بر پرهیز از انحصار پژوهش در هیئتهای علمی تصریح کرد: پژوهشگران مستقل که غالبا دارای نظراتی ارزشمند در حوزههای مختلف هستند نیز باید مورد حمایت باشند تا در این تکثر و تضارب آراء علمی، شاهد شکوفایی واقعی علم و فناوری در کشور باشیم.
رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود ضرورت توجه بیشتر به حوزه علوم انسانی را مورد تاکید قرار داد. وی در این باره گفت: در طول تاریخ، دانشمندان ایرانی در بسیاری از عرصههای علوم انسانی سرآمد و پیشرو بودهاند اما با وجود این مزیتهای تاریخی، در دوره معاصر پیشرفت لازم را در عرصه علوم انسانی نداشتهایم که رفع این عقبماندگیها نیازمند توجه ویژه در سیاستگذاری و اجراست.
رئیس جمهور با تاکید به جایگاه خطیر این شورا در ارتقای نهاد علم در کشور، به حقوق و تکالیف آن در قانون اشاره کرد و گفت: قانون برنامه سوم توسعه، اهداف مهمی برای این شورای عالی تعیین کرده، اما در کنار آن تکالیف مهمی را نیز متوجه آن کرده که نیازمند توجه ویژه و فعال کردن ظرفیت این شورای عالی است.
افزایش بهرهوری و نقشآفرینی نهاد علم در این فرایند، موضوع بعدی سخنان رئیس جمهور در این جلسه بود. رئیسی در این باره گفت: مراکز علمی و دانشگاهی باید به افزایش بهرهوری در کشور کمک کنند. اساسا این وظایف نهاد علم است که با شاخصههای معین میزان بهرهوری و پیشرفت کشور را به صورت مستمر پایش کند.
رئیسی در ادامه این جلسه، موضوع مهاجرت نخبگان را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: نهادها و دستگاههای مسئول موظفند زمینه را برای اشتغال نخبگان و رفع نیازهای آنها فراهم کنند تا زمینه استفاده از دانش و ظرفیت آنان در ارتقای علم و فناوری در کشور، فراهم شود.
پیش از سخنان رئیس جمهور در این جلسه مسائل مختلفی از جمله طرح تاسیس شبکه ملی آزمایشگاهی و طرح ملی جذب نخبگان و محققان در دوره پسادکترا به عنوان پژوهشگران مستقل و همچنین طرح ملی مقابله با مهاجرت نخبگان مورد بحث و بررسی اعضا قرار گرفت و رئیس جمهور دستورات لازم برای پیگیری آنها را صادر کرد.
با اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستکان تامین اجتماعی در تاریخ ۳۰ آبانماه، هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.
علی آفرین مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد در مصاحبهای با روابطعمومی بیمه سرمد، از ابتکار این شرکت در ایجاد “بیمهنامه ایمپلنت” برای اولین بار در صنعت بیمه کشور به منظور جبران هزینههای ایمپلنت خبر داد. در این طرح کلید سلامت دندانها و کاهش هزینه های سنگین ایمپلنت در دستان بیماران قرار گرفته و بیمه سرمد به عنوان حامی در کنار بیمهگذاران خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته را تشریح کرد.
شقایق حسینپور سرپرست مدیریت بیمههای مسئولیت و حملونقل بیمه سرمد در مصاحبه ای با روابط عمومی بیمه سرمد حفظ بیمهگذاران قدیمی و اضافه شدن بیمهگذاران جدید از طریق ارائه طرحها و محصولات جدید در حوزههای مختلف را از اقدامات اساسی دو سال اخیر بیمه سرمد در رشته بیمههای مسئولیت عنوان کرد.
دیدگاه بسته شده است.