به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجربی و پویانمایی، «میان صخرهها» که به بخش مسابقه چهلمین جشنواره باف سوئد راه یافته، برای مخاطب کودک و نوجوان ساخته شده و فضایی بومی دارد. فیلمبرداری «میان صخرهها» در شهرستان لردگان انجام شده است. «میان صخرهها» پیشتر در جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان اصفهان موفق به دریافت جایزه ویژه هیئت […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تجربی و پویانمایی، «میان صخرهها» که به بخش مسابقه چهلمین جشنواره باف سوئد راه یافته، برای مخاطب کودک و نوجوان ساخته شده و فضایی بومی دارد. فیلمبرداری «میان صخرهها» در شهرستان لردگان انجام شده است.
«میان صخرهها» پیشتر در جشنواره بینالمللی کودک و نوجوان اصفهان موفق به دریافت جایزه ویژه هیئت داوران برای کارگردانی و پروانه زرین بهترین بازیگر کودک شده و در جشنواره داکا به نمایش در آمده بود. نمایش در بخش مسابقه جشنواره باف سوئد دومین حضور بینالمللی این فیلم است. چهلمین دوره جشنواره باف از ۲۰ تا ۲۶ اسفندماه امسال برگزار میشود.
عوامل این فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: مختار عبدالهی، تدوین: عماد خدابخش، تهیه کننده: محمد احمدی، صدابردار: عرفان رضایی، صداگذار: حسین قورچیان، مجری طرح: ناصر قایدی، آهنگساز: کارنگ کرباسی، دستیار یک و برنامه ریز: میلاد آل احمد، فیلمبردار: حسین سیدیان، بازیگران: آندیا یحییپور، مریم آل احمد، اسماعیل مرادی، ویژوال: مهران جبلی، عکاس: حسین اسدی، سروش عبدالهی، جلوههای ویژه میدانی: مازیار عبدالهی، مدیر تولید: سیامک اسفندیاری.
«میان صخرهها» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.