به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رسول صدرعاملی برای تولید فیلم جدید خود قرار است از کتاب «زیبا صدایم کن» نوشته فرهاد حسنزاده از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اقتباس داشته باشد. آخرین فیلمی که صدرعاملی کارگردانی کرده و اکران شده، «سال دوم دانشکده من» است. او سال گذشته به عنوان تهیهکننده فیلم «جنگل پرتقال» […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رسول صدرعاملی برای تولید فیلم جدید خود قرار است از کتاب «زیبا صدایم کن» نوشته فرهاد حسنزاده از تولیدات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، اقتباس داشته باشد.
آخرین فیلمی که صدرعاملی کارگردانی کرده و اکران شده، «سال دوم دانشکده من» است. او سال گذشته به عنوان تهیهکننده فیلم «جنگل پرتقال» را ساخت که فقط در جشنواره فیلم فجر رونمایی شد.
این فیلمساز در دیداری با مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: بسیار خوشحالم که فرصتی فراهم شد تا بتوانم با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری داشته باشم. من این کتاب را خواندم و بسیار آن را دوست داشتم و از آنجایی که همواره در آثارم به سمت هویتبخشی پیش رفتهام فکر میکنم این قصه نیز این قابلیت را داراست و میتوان در این زمینه از آن استفاده کرد.
کارگردان «دختری با کفشهای کتانی» همچنین بیان کرد: شهرداری تهران به دنبال این است که خیابان ولیعصر (عج) را در ردیف خیابانهای شاخص جهان معرفی کند، چرا که یکی از شاهراههای اصلی جنوب به شمال تهران است. قصه ما نیز از میدان راهآهن آغاز میشود و در یک صبح تا شب به تجریش میرسد. بنابراین از بُعد معرفی شهر تهران نیز میتواند نقش مهمی داشته باشد. با توجه به شرایط امروز، این داستان امکان خوبی را برای ما فراهم میکند تا به رابطه پدر و دختر، خانواده ایرانی و تلاش برای با هم بودن بپردازیم.
صدرعاملی در ادامه صحبتهای خود افزود: امروز همه به شدت به دنبال تولید آثار کودک و نوجوان هستند اما کانون پرورش فکری، یک نشان جهانی است و وقتی نامش پای کار میآید همه به احترام آن میایستند. بنابراین با علم به همه این موارد در این زمینه گام برداشتهام. من کاری را که برایم مسئله است و میتوانم انجام دهم تولید میکنم. سالی هزاران فیلم در جهان تولید میشود اما همیشه فکر میکنم و از خودم سوال میپرسم که آیا جای خالی این موضوع احساس میشود؟ چرا باید این اثر تولید شود؟ وقتی به درک آن رسیدم اقدام به ساخت آن میکنم. فیلمنامهای که من از این کتاب نوشتم مربوط به دو سال پیش است و با توجه به اتفاقهایی که رخ داده است، باید آن را بازنویسی مجدد کنم. مهم برای ما رابطه نجاتبخش پدر و دختر در این فیلم است.
حامد علامتی، مدیرعامل کانون نیز در ادامه اظهار کرد: این برای کانون افتخاری است که بتواند با هنرمندانی چون شما که خاک سینما را خوردهاند و صاحب کرسی در سینما هستند همکاری داشته باشد. اینکه امروز به این نقطه رسیدهاید که این کار را با همراهی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پیش ببرید مایه خرسندی است. تمام سرمایه کانون پرورش فکری آثار فاخرش است و خانوادهها و مردم وقتی نشان کانون را میبینند اثر را ندیده تایید میکنند. بهخصوص نسل دهه ۵۰ و ۶۰ که نوجوانیشان در کانون بوده است. بنابراین هدف اصلی ما در کانون تولید آثار فاخر است.
او همچنین گفت: نگاه ما در حوزه سینما از یک سو به سمت سرمایهگذاری معنوی است، از این جهت که از کنار فیلم تولیدشده باید یا مسئلهای را حل کنیم و یا جامعه را نسبت به آن مسئله حساس کنیم و از سوی دیگر سرمایهگذاری مادی است و این که فیلم فروش خوبی داشته باشد و بتوانیم اتفاقی را در این عرصه رقم بزنیم. در پایان اینکه ما در فضای تعلیم و تربیت نیز هستیم و پایه کار ما آموزش است. یعنی هر اثری که تولید میکنیم باید این نگاه را با خود به همراه داشته باشد.
در این نشست دوستانه که عصر روز یکشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد، مسعود زینالعابدین مشاور مدیرعامل و محمدرضا کریمیصارمی معاون تولید کانون نیز حضور داشتند.
۲۴۵۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.