امروز پنجشنبه دومین روز نمایش انیمیشنهای بخش بینالملل این جشنواره است و در این بخش شاهد رقابت ۱۸ اثر پویانمایی از کشورهای مختلف خواهیم بود. انیمشینهایی که به گفته اعضای هیأت انتخاب این بخش با وسواس بسیار در راستای موضوع این جشنواره انتخاب شد که هم تکنیکهای مختلف انیمیشن را در این آثار میتوانید ببینید […]
امروز پنجشنبه دومین روز نمایش انیمیشنهای بخش بینالملل این جشنواره است و در این بخش شاهد رقابت ۱۸ اثر پویانمایی از کشورهای مختلف خواهیم بود.
انیمشینهایی که به گفته اعضای هیأت انتخاب این بخش با وسواس بسیار در راستای موضوع این جشنواره انتخاب شد که هم تکنیکهای مختلف انیمیشن را در این آثار میتوانید ببینید و هم اینکه این آثار با وجود داشتن موضوعات خلاقانه، آثار پرهزینهای برای صاحبان خود هستند.
مثلا انیمیشن «دنیای دومینویی» مضمونی در خصوص زندگی در عالم شهری و نکوهش بحث مصرفگرایی و از بین بردن طبیعت در دنیای امروز را دارد. گاهی برخی از آثار به بُعد سردی زندگی روزمره انسان در دنیای امروز اشاره دارد که چگونه تکنولوژی، تلفن همراه هوشمند یا حتی کرونا و محدودیتهای آن و فشار کارهای روزمره میتواند در زندگی افراد تاثیرگذار باشد و باعث شود انسانها در تنهایی عمیق فرو روند یا به بیانی دیگر در زندانی از امکانت شهری محصور شوند. اینها مواردی است که در نهایت از پیامدهای زندگی در شهر نشأت میگیرد و در بخش انیمیشن این جشنواره به وضوح دیده میشود.
این موضوعات که در قالب پویانماییهای چند دقیقه با تکنیکهای مختلف نمایش داده میشوند میتواند برای هر سلیقهای حرفی برای گفتن داشته باشد و با توجه به کوتاه و متنوع بودن آثار شاید تلنگری برای مخاطبان خاص این در خصوص موضوع اصلی جشنواره باشد، به طوری که نه تنها مخاطب خاص، حتی مخاطب عام نیز از این تنوع لذت خواهد برد.
انیمیشن «کشتار تشک»، یکی از انیمیشنهای حاضر در جشنواره فیلم شهر، استاپ موشنی است که گفته میشود اگر آلفرد هیچکاک فیلم «پرندگان» را به جای کلاغها با تشک میساخت چیزی شبیه این انیمیشن میشد که دیدن آن به علاقمندان به سینما توصیه میشود.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.