به همت رایزنی فرهنگی ایران در دمشق و با همکاری وزارت فرهنگ جمهوری عربی سوریه ، اداره کل همکاریهای فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و مرکز بینالملل و بازرگانی موسسه تصویر سازان سوره سینمای مهر(حوزه هنری)، روزهای سینمای ایران امروز، یکشنبه ۱۰ مهرماه در محل سالن اپرا شهر دمشق آغاز میشود. در این […]
به همت رایزنی فرهنگی ایران در دمشق و با همکاری وزارت فرهنگ جمهوری عربی سوریه ، اداره کل همکاریهای فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و مرکز بینالملل و بازرگانی موسسه تصویر سازان سوره سینمای مهر(حوزه هنری)، روزهای سینمای ایران امروز، یکشنبه ۱۰ مهرماه در محل سالن اپرا شهر دمشق آغاز میشود.
در این رویداد فرهنگی که تا روز سه شنبه ۱۲ مهرماه ادامه دارد؛ فیلمهای هناس، مدیترانه، حوض نقاشی، یه حبه قند و فرشتهها با هم می آیند با زیرنویس عربی به نمایش در میآید.
در آیین افتتاحیه روزهای سینمایی ایران، فیلم «هناس» با حضور حسین دارابی، کارگردان فیلم برای علاقهمندان به سینمای ایران اکران خواهد شد.
بنابر اعلام این خبر، هفته فرهنگی ایران در سوریه شامگاه چهارشنبه، ۶ مهرماه با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی ایمانیپور،رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، لبانه مشوح، وزیر فرهنگ سوریه، مهدی سبحانی، سفیر و حمیدرضا عصمتی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و شخصیتهای فرهنگی دو کشور در خان اسعد باشا پایتخت دمشق افتتاح شد. برگزاری نشستهای تخصصی، معرفی دستاوردهای فرهنگی و هنری ایران از جمله فرش ایرانی، پوشاک، کتب، نقاشی، خط نستعلیق و صنایع دستی و همچنین، خوراکی و غذاهای ایرانی از جمله بخشهای این هفته فرهنگی است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.