همزمان با راهیابی فیلم کوتاه «رویای توپ» ساخته امیررضا صفاییتبار به جشنواره Kenya international sports film festival، فیلم کوتاه «دابُر» بهکارگردانی «سعید نجاتی» موفق به دریافت جایزه از بیستوچهارمین دوره جشنواره بینالمللی Soria اسپانیا شد. جشنواره Kenya international sports film festival از مهمترین جشنوارههای ورزشی در جهان در حوزه سینما است که در کشور کنیا […]
همزمان با راهیابی فیلم کوتاه «رویای توپ» ساخته امیررضا صفاییتبار به جشنواره Kenya international sports film festival، فیلم کوتاه «دابُر» بهکارگردانی «سعید نجاتی» موفق به دریافت جایزه از بیستوچهارمین دوره جشنواره بینالمللی Soria اسپانیا شد.
جشنواره Kenya international sports film festival از مهمترین جشنوارههای ورزشی در جهان در حوزه سینما است که در کشور کنیا و جشنواره «Soria International Short Film» رویدادی بینالمللی است که با قدمتی بالغ بر ۲۴ سال، تحت حمایت «آکادمی جوایز گویا» در اسپانیا برگزار میشوند.
فیلم کوتاه «رویای توپ» روایتگر جوانی است به نام مهدی که آرزو دارد یک توپ فوتبال داشته باشد، اما اکبر پدر مهدی، قادر به تامین خرید توپ نیست و در نهایت مهدی مسیر دیگری را برای رسیدن به آرزویش انتخاب میکند.
علیرضا آبیاری، جعفر مهدویپور، مژده صفایی و محمود شهرآبادی بازیگران فیلم کوتاه «رویای توپ» هستند و ابراهیم مشهدی، علیرضا خاکسار، پرهام بهرهمند، حسام دانسته، علیرضا صداقت، محمدجواد عنبرانی، الیاس زارع، یونس قائنی و امیر رادین نوعی هم در این فیلم بهعنوان هنرور حضور داشتهاند.
عوامل فیلم کوتاه «رویای توپ» عبارتاند از: نویسنده و کارگردان: امیررضا صفاییتبار، تهیه کننده: انجمن سینما جوانان ایران دفتر مشهد، ناظر تولید: مرتضی بامری، دستیار اول کارگردان: مژده صفایی، دستیار دوم کارگردان: حسین هاشمی، برنامهریز: فاطمه الماسی، بازیگردان: کیارنگ کیان، مدیر تصویر: نیما مرویان، صدابردار: مجتبی طیبی، تدوینگر: الیاس ملازاده، دستیار تصویر: زهرا دامیار، منشی صحنه: ملیکا منصوری، عکاس: مریم قربانی، مدیر تدارکات: محمد علی شعبانی، سرمایهگذار: مریم رحمانی و امیررضا صفایی و طراح پوستر: فهیم کاویان.گفتنیاست امیررضا صفاییتبار از هنرجویان دوره فیلمسازی انجمن سینمای جوانان ورودی پاییز ۱۳۹۸ دفتر مشهد است.
«دابُر» این فیلم کوتاه بهتهیهکنندگی مشترک مهدیه غلامحسینی و امیر الوندی، محصول مشترک «نجاتفیلم و پارادوکس پروداکشن ترکیه» است و پخش بینالمللی آن را «درگاه فیلم ایران» برعهده دارد.
جشنواره «Soria International Short Film» رویدادی بینالمللی است که با قدمتی بالغ بر ۲۴ سال، تحت حمایت «آکادمی جوایز گویا» در اسپانیا برگزار میشود. این جشنواره بینالمللی با هدف ترویج، خلق و تولید آثار کوتاه که وسیلهای برای بیان سمعی و بصری، افزایش آگاهی و شناخت هنری، ابزاری ضروری و قدرتمند برای انتقال فرهنگ به حساب میآیند، به فعالیت میپردازد.
گفتنی است «Goya Awards» یا «اسکار اسپانیایی» یکی از معتبرترین جوایز سینمایی جهان بهشمار میرود که تحت نظارت «آکادمی هنرهای سینما و علوم اسپانیا» به آثاری که تاثیرگذاری لازم را از طریق هنر بر جهان داشته، اهدا میشود. تمامی آثار منتخب که در جشنوارههای بینالمللی ورودی گویا برگزیده میشوند شرایط حضور و رقابت برای کسب جایزه گویا را خواهند داشت.
فیلم کوتاه داستانی «دابُر» جایزه ویژه هیأت داوران از سی و ششمین جشنواره بینالمللی «فیلم کوتاه تهران» و سیمرغ بلورین بهترین «فیلم کوتاه فجر» را نیز کسب کرده است.
از جمله موفقیتهای فیلم کوتاه «دابُر» در عرصه بینالمللی تا کنون میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
حضور در جشنواره بینالمللی «The Jeonju International Short Film Festival» کره – ۲۰۲۲نامزد جشنواره بینالمللی «Ark Gate Interntional Film Festival» کانادا – ۲۰۲۲حضور در جشنواره بینالمللی «Kayche International Film and Video Festival» مکزیک – ۲۰۲۲حضور در جشنواره بینالمللی «International Road Movie Festival» جمهوری چک – ۲۰۲۲حضور در جشنواره بینالمللی «Dalmatia Film Festival» کرواسی – ۲۰۲۲حضور در جشنواره بینالمللی «Earl’s Court International Film Festival» انگلستان – ۲۰۲۲حضور در جشنواره بینالمللی «Uvaq International Film Festival» مکزیک – ۲۰۲۲
سعید نجاتی، تهیه کننده، فیلمساز مستقل، داور بینالمللی جشنوارههای سینمایی و مدرس ایرانی است که از سال ۱۳۸۰ فعالیت حرفهای خود را در انجمن سینمای جوان قم آغاز کرده و تاکنون در جشنوارههای مختلف بینالمللی و داخلی افتخارات بسیاری را کسب کرده است. از دیگر آثار او میتوان به «صراحی» و «باران آهسته میبارد» اشاره کرد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.