به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» جدیدترین ساخته هومن سیدی بعد از درخشش در جشنوارههای بینالمللی مختلف، از شنبه، ۲۶ فروردین در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد. «جنگ جهانی سوم» با سرمایهگذاری نماوا و نماآگهی تولید شده و درواقع این اولینبار است که یک پلتفرم پخش آنلاین به ساخت یک پروژه […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فیلم سینمایی «جنگ جهانی سوم» جدیدترین ساخته هومن سیدی بعد از درخشش در جشنوارههای بینالمللی مختلف، از شنبه، ۲۶ فروردین در سینماهای سراسر کشور اکران خواهد شد.
«جنگ جهانی سوم» با سرمایهگذاری نماوا و نماآگهی تولید شده و درواقع این اولینبار است که یک پلتفرم پخش آنلاین به ساخت یک پروژه سینمایی و مهم وارد شده است و نام آن در عرصههای بینالمللی شنیده میشود.
پخش و عرضه این فیلم سینمایی در داخل کشور برعهده «شایسته فیلم» است.
از جمله جوایز «جنگ جهانی سوم» میتوان به موارد زیر اشاره کرد:-جایزه بهترین فیلم و بهترین بازیگر مرد در بخش افق جشنواره فیلم ونیز، ایتالیا– تقدیرنامه ویژه جشنواره فیلم خاورمیانه اکنون فلورانس، ایتالیا– جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم توکیو، ژاپن– جایزه ویژه هیئت داوران و بهترین بازیگر نقش مرد در جشنواره فیلم جهان آسیا لس آنجلس، آمریکا– جایزه فیپرشی بهترین فیلم جشنواره استکهلم، سوئد– جایزه بهترین فیلم، بهترین کارگردان و نقش اول مرد در جشنواره فیلم بلگراد، صربستان– جایزه فیپرشی و هیئت داوران جوان در جشنواره فیلم لوکزامبورگ سیتی، لوکزامبورگ– جایزه ویژه هیئت داوران و تقدیرنامه هیئت داوران جوان در جشنواره فیلم فریبورگ، سوییسمحسن تنابنده، ندا جبرئیلی، مهسا حجازی، نوید نصرتی، لطفالله سیفی و حاتم مشمولی از جمله بازیگرانی هستند که در «جنگ جهانی سوم» به ایفای نقش پرداختهاند.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.