به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مشاور رسانهای اثر، فیلم کوتاه «صونا» به نویسندگی و کارگردانی زهرا ترکمنلو به هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم زنان آمریکا راه پیدا کرد. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «صونا بین دوراهی، برای حل گره تنهایی به دنبال چاره است…» آثار منتخب کارگردانان زن از سراسر جهان در […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مشاور رسانهای اثر، فیلم کوتاه «صونا» به نویسندگی و کارگردانی زهرا ترکمنلو به هفتمین جشنواره بینالمللی فیلم زنان آمریکا راه پیدا کرد.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «صونا بین دوراهی، برای حل گره تنهایی به دنبال چاره است…»
آثار منتخب کارگردانان زن از سراسر جهان در جشنواره بینالمللی فیلم زنان آمریکا از تاریخ ۴ تا ۷ می ۲۰۲۳ برابر با (۱۴ تا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲) در مرکز فیلم Pickford در بلینگهام آمریکا اکران خواهد شد.
این جشنواره یکی از معدود جشنوارههای ایالات متحده است که به فیلمهای زنانه و صداها و دیدگاههای زنان اختصاص دارد.
مجموعاً ۲۲ فیلم کوتاه داستانی، مستند و انیمیشن در هفتمین دوره این جشنواره پذیرفته شده است که در این میان فیلم کوتاه «صونا» تنها فیلم ایرانی حاضر در این رویداد هنری است.
سایر آثار از کشورهای ایالات متحده، کانادا، فرانسه، مجارستان، انگلستان، تایوان، قرقیزستان، بریتانیا، اسلوونی و مقدونیه، انتخاب شدهاند.
فریبا سهرابی، نرجس دلآرام، سمانه بابازاده، حسام کاظمی، حامد غفارپور بازیگران فیلم کوتاه «صونا» هستند.
عوامل این فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، تدوین و صداگذاری: نادر فرجی، صدابردار: بهنام اسداللهی، گریم: مهناز سیفی، دستیار کارگردان: پریناز مهری، مشاور رسانه: نگار امیری، مدیر پخش بینالملل: زهرا ترکمنلو.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.