مجله «سایت اند ساند» فهرست ۵۰ فیلم برتر سال ۲۰۲۲ را منتشر کرد و فیلم «افترسان» را در راس این فهرست نشاند. این فیلم که اولین تجربه کارگردانی شارلوت ولز است درباره رابطه یک پدر و دختر ۱۱ ساله وی است که اندکی برای با هم بودن وقت دارند. پل مسکال برای بازی در نقش […]
مجله «سایت اند ساند» فهرست ۵۰ فیلم برتر سال ۲۰۲۲ را منتشر کرد و فیلم «افترسان» را در راس این فهرست نشاند.
این فیلم که اولین تجربه کارگردانی شارلوت ولز است درباره رابطه یک پدر و دختر ۱۱ ساله وی است که اندکی برای با هم بودن وقت دارند. پل مسکال برای بازی در نقش پدر نیز با نگاه تحسینآمیز منتقدها روبه رو شده است.
فهرست ۲۰ فیلم نخست این فهرست عبارت است از:
۱. «افترسان» ساخته شارولت ولز
۲. «سن اومر» ساخته آلیس دیوپ
۳. «تصمیم به ترک» ساخته پارک چان ووک
۴. «اشباح اینیشرین» ساخته مارتین مک دونا
۵. «نُچ» ساخته جوردن پیل
۶. «همه زیبایی و خونریزی» لورا پویتراس
۷. «یک صبح خوب» ساخته میا هنسن-لاو
۸. «EO» ساخته یرژی اسمولوسکی
۹. «RRR» ساخته اس.اس. راجامولی
۱۰. «تار» ساخته تاد فیلد
۱۱. «کورساژ» ساخته ماری کروتسر
۱۲. «تسکین» ساخته آلبرت سرا
۱۳. «حضور» ساخته کلی ریچارد
۱۴. «جنایات آینده» ساخته دیوید کراننبرگ
۱۵. «دختر ابدی» ساخته جوانا هاگ
۱۶. «مثلث غم» ساخته روبن اوستلوند
۱۷. «الویس» ساخته باز لورمن
۱۸. «همهچیز همهجا ناگهان» ساخته دانیل کوان و دانیل شاینرت
۱۹. «آتش عشق» ساخته سارا دوسا
۲۰. «فابلمنها» ساخته استیون ساپیلبرگ
از دیگر فیلمهای این فهرست میتوان به رده ۵۰ «بدترین آدم روی زمین» ساخته یواخیم تریه، در رده ۴۸ «خرس نیست» جعفر پناهی، در رده ۳۸ «تاپ گان: ماوریک» ساخته جوزف کوشینسکی، در رده ۳۱ «مادران موازی» پدرو آلمادوار، در رده ۲۷ «پینوکیو» گییرمو دل تورو و در رده ۲۲ «دختر آرام» کالم بیرید اشاره کرد.
«سایت اند ساوند» (Sight & Sound ) ماهنامه فیلم انگلیسی است که سال ۱۹۳۳ تاسیس شده و توسط بنیاد فیلم بریتانیا منتشر میشود. شهرت این مجله برای نقدهای آن و نیز برای فهرست برترین فیلمهای تاریخ سینماست که هر ۱۰ سال یکبار (از سال ۱۹۵۲) با رأیگیری از منتقدان و کارگردانهای سینمای سراسر دنیا منتشر میکند.
منبع:فیلم استیج
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.