با توجه به موضوعی که سریال مسعود دهنمکی داشت (ژانر ماورائی)، پیشبینی میشد این سریال برای رمضان ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده باشد، اما براساس پیگیریها از چند تن از عوامل این سریال، در حال حاضر سریال «رستگاری» در مرحله پیشتولید قرار دارد. هر چند به گفته سازندگان «رستگاری»، از ابتدا هم بنا نبوده این […]
با توجه به موضوعی که سریال مسعود دهنمکی داشت (ژانر ماورائی)، پیشبینی میشد این سریال برای رمضان ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده باشد، اما براساس پیگیریها از چند تن از عوامل این سریال، در حال حاضر سریال «رستگاری» در مرحله پیشتولید قرار دارد.
هر چند به گفته سازندگان «رستگاری»، از ابتدا هم بنا نبوده این مجموعه به پخش در ماه رمضان ۱۴۰۲ برسد و بر این اساس، اگر بنا بر تولید به موقع باشد، میتواند در بین گزینههای پخش برای رمضان ۱۴۰۳ به حساب آید.
متن سریال ۳۰ قسمتی «رستگاری» که در گونه ماورایی و به تهیهکنندگی و کارگردانی مسعود دهنمکی در حال پیش تولید است، توسط حسن وارسته نوشته شده است. نام وارسته در نگارش سریالهایی چون «پایتخت»، «دودکش»، «علیالبدل»، «دیوار به دیوار» و «بچه مهندس» به چشم میخورد و حالا طراحی و سرپرستی فیلمنامه سریال ماورایی «رستگاری» به کارگردانی مسعود دهنمکی را عهدهدار شده است.
دهنمکی پیشتر عنوان کرده بود، ترجیح میدهد فعلا با مدیوم تلویزیون حرف بزند. سریال «آزادی مشروط» او نیز به تازگی از تلویزیون پخش شد. این سریال ۳۰ قسمتی با محوریت طنز درباره فعالیت گروههای جهادی، کادر درمان و پرستاران در ایام کرونا بود. سریالی که به گفته مسعود دهنمکی فرمول آزمون پس دادهای از مانیفست کارهایش محسوب میشود.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.