آمار فیلمهای ارسال شده به بخش «سینمای ملی» سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به شرح زیر اعلام میشود: تعداد کل فیلمهای ارسالی به جشنواره ۱۹۹۶ اثر است که تعداد ۱۳۶۴ فیلم داستانی، ۲۶۱ فیلم مستند، ۲۶۴ فیلم تجربی و ۱۰۷ فیلم پویانمایی را شامل میشود. همچنین ۶۰۴ اثر از شرکت کنندگان تهران […]
آمار فیلمهای ارسال شده به بخش «سینمای ملی» سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به شرح زیر اعلام میشود:
تعداد کل فیلمهای ارسالی به جشنواره ۱۹۹۶ اثر است که تعداد ۱۳۶۴ فیلم داستانی، ۲۶۱ فیلم مستند، ۲۶۴ فیلم تجربی و ۱۰۷ فیلم پویانمایی را شامل میشود. همچنین ۶۰۴ اثر از شرکت کنندگان تهران و معادل ۳۰ درصد، ۱۳۹۲ اثر از سایر شهرها برابر با ۷۰ درصد آمار آثار متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران است. از این میان ۱۶۷۶ شرکتکننده آقا و ۳۲۰ شرکتکننده خانم هستند که به ترتیب ۸۴ و ۱۶ درصد از فیلمسازان متقاضی حضور در جشنواره را دربرمیگیرند.
تعداد شرکتکنندگان این دوره از جشنواره به تفکیک استانها به ترتیب زیر است:
استانهای تهران با ۶۰۴ اثر، اصفهان با ۱۷۲ فیلم، خراسان رضوی با ۱۳۸، فارس با ۱۰۸، خوزستان با ۱۰۶ و گیلان با ۷۸ فیلم در رتبههای اول تا ششم فهرست بیشترین تعداد شرکتکنندگان قرار دارند.
همچنین استانهای آذربایجان شرقی و لرستان با ۶۵، مازندران با ۵۱، کرمان با ۴۹، کردستان با ۴۶، البرز با ۴۳، آذربایجان غربی با ۴۲، همدان با ۳۹، مرکزی با ۳۸، کرمانشاه با ۳۲، بوشهر با ۳۱، قزوین و قم با ۳۰، اردبیل با ۲۹، هرمزگان و چهارمحال و بختیاری با ۲۷، یزد با ۲۶، گلستان با ۲۳، سمنان، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد با ۱۷، سیستان و بلوچستان و زنجان با ۱۴، خراسان شمالی با ۱۱ و خراسان جنوبی با ۷ فیلم از لحاظ تعداد فیلمهای ارسال کرده به جشنواره سیو نهم در رتبههای بعدی قرار دارند.
سهم فیلمهایی که به تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان ایران تولید شدهاند، از آمار فیلمهای ارسال شده به بخش ملی، ۲۴۰ اثر است.
سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.