به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم و عکس مادر، این دوره از جشنواره نیز در دو بخش اصلی فیلم کوتاه و عکس با موضوعات مفهوم مادر و مادری و نقش و جایگاه مادر در خانواده، زندگی شهری، سلامت روانی جامعه و سایر ابعاد زندگی (آموزش، بهداشت، معنویت)، مادر در […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی جشنواره ملی فیلم و عکس مادر، این دوره از جشنواره نیز در دو بخش اصلی فیلم کوتاه و عکس با موضوعات مفهوم مادر و مادری و نقش و جایگاه مادر در خانواده، زندگی شهری، سلامت روانی جامعه و سایر ابعاد زندگی (آموزش، بهداشت، معنویت)، مادر در اقوام ایرانی، مادران انتظار و … برگزار میشود.
همچنین مسابقه پویش «مادر دوست داشتنی من به روایت فیلم» نیز از دیگر بخشهای این جشنواره است.
این بخش مرتبط با ارسال ویدیوهای کوتاه موبایلی با زمان کمتر از ۳ و بصورت روایتی هنری از لحظه های دوست داشتنی مادران ایرانی است که در قالب یک پویش در بخش روبینو اپلیکیشن روبیکا برگزار می شود.
برگزاری کارگاه های آموزشی، مهارتی و انتقال تجربه در زمینه فیلمسازی و کارگاه های تولید محتوای تصویری موثر است که توسط اساتید، پیشکسوتان و هنرمندان معتبر، بصورت آنلاین و در اپلیکیشن روبیکا برگزار می شود از جمله برنامههایی است که در این دوره از جشنواره پیش بینی شده است.
برترین آثار مسابقه فیلم کوتاه، عکس و مسابقه پویش در محورهای اعلام شده در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی می شوند، و از آنها با اهدای تندیس جشنواره و جوایز ارزشمندی تقدیر خواهد شد.
مهلت دریافت آثار ۲۰ خرداد، اعلام آثار راه یافته پایان خرداد ۱۴۰۲ و برگزاری مراسم اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان تیرماه ۱۴۰۲ خواهد بود.
برای مطالعه متن کامل فراخوان و آگاهی از شرایط شرکت در این جشنواره به آدرس https://rubika.ir/motherFestival و سایت https://mother-festival.ir مراجعه فرمایید.
مؤسسه فرهنگی هنری نیلا فرهنگ با همکاری و مشارکت سوپر اپلیکیشن روبیکا؛ فراخوان این دوره از جشنواره را که به صورت رقابتی و آنلاین بر بستر روبیکا برگزار میشود، منتشر کرد.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.