سینماهای کشور طی روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه موفق شدند با جذب ۱۳۵ هزار و ۶۰۰ مخاطب، گیشهای معادل ۵ میلیارد و ۵۰ میلیون تومانی را محقق کنند. این میزان فروش در نتیجه نمایش ۵ هزار سانس به دست آمده است. طی این ۳ روز، کمدی بخارست با ۵۰ هزار و ۶۰۰ مخاطب، پرتماشاگرترین فیلم […]
سینماهای کشور طی روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه موفق شدند با جذب ۱۳۵ هزار و ۶۰۰ مخاطب، گیشهای معادل ۵ میلیارد و ۵۰ میلیون تومانی را محقق کنند.
این میزان فروش در نتیجه نمایش ۵ هزار سانس به دست آمده است.
طی این ۳ روز، کمدی بخارست با ۵۰ هزار و ۶۰۰ مخاطب، پرتماشاگرترین فیلم سینماهای کشور بود. گیشه ۳ روزه این فیلم نیز با ۱ میلیارد و ۹۰۶ میلیون تومان بسته شد.
ملاقات خصوصی با ۱ میلیارد و ۱۵۳ میلیون تومان، چپ، راست با ۹۹۶ میلیون، لوپتو با ۲۶۸ میلیون، جزیره طلایی با ۲۲۲ میلیون و پالتو شتری با ۲۱۳ میلیون تومان، پرتماشاگرترین و پرفروشترین فیلمهای سینمای ایران طی این مدت بودند.
سینمای ایران در شرایطی موفق به تحقق گیشه بیش از ۵ میلیاردی شده که مقارن با آخرین روزهای جشنواره فجر بود. عموما در روزهای جشنواره، ظرفیت بسیاری از فیلمهای روی پرده، به آثار جشنواره اختصاص پیدا کرده و طبیعتا فیلمهای معمول، با استقبال چندانی مواجه نمیشوند.
به همین دلیل، همزمان با استقبال خوبی که در سینماهای مردمی، از آثار جشنواره به عمل آمد، این میزان استقبال از فیلمهای روی پرده به دلیل تقارن با روزهای پایانی جشنواره و مسافرت عده زیادی از مردم، یک آمار خوب محسوب میشود که در ادامه فرآیند استقبال مردم از سینماها طی یک ماه اخیر به حساب میآید.
با توجه به پایان یافتن جشنواره، انتظار میرود که فرآیند استقبال مردم از فیلمهای روی پرده، با اقبال بیشتری همراه شود.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.