سارا نصراللهی: ژانر عاشقانه یکی از ژانرهایی است که همیشه جواب داده و چرخ اقتصاد صنعت سینما را میچرخاند، ژانر وسیعیای که ممکن است با بقیه ژانرها مثل کمدی، ترسناک و یا اکشن ادغام شود و شاهکاری تلفیقی را بسازد. به این بهانه که این روزها و شبها به عشاق تعلق دارد مروری به ۵ […]
سارا نصراللهی: ژانر عاشقانه یکی از ژانرهایی است که همیشه جواب داده و چرخ اقتصاد صنعت سینما را میچرخاند، ژانر وسیعیای که ممکن است با بقیه ژانرها مثل کمدی، ترسناک و یا اکشن ادغام شود و شاهکاری تلفیقی را بسازد. به این بهانه که این روزها و شبها به عشاق تعلق دارد مروری به ۵ فیلم عاشقانه کرده ایم که بعد از سال ۲۰۰۰ ساخته شده اند و بیشترین امتیاز از سایت IMDb را از آن خود کرده اند.
کارگردان: دیمن شزل
امتیاز ای ام دی بی: ۸ از ۱۰
خلاصه داستان: “میا” یک بازیگر جوان است که منتظر است تا یک موفقیت بزرگ نصیبش شود و تبدیل به ستاره ای دست نیافتنی در هالیوود شود. او در مسیر رسیدن به موفقیتش با یک نوازنده پیانو به نام سباستین آشنا می شود که منجر به ایجاد عشقی رویایی میان آنها شده اما در ادامه عشق آنها دچار چالش هایی می شود…
کارگردان : جو رایت
امتیاز ای ام دی بی: ۷/۸ از ۱۰
خلاصه داستان: این فیلم که بر اساس یک رمان ساخته شده، داستان پنج خواهر را روایت می کند که در انگلستان زندگی می کنند. با آمدن یک مرد ثروتمند جوان، «آقای بینگلی» و دوستش «آقای دارسی» به محلهی آنها، زندگی این خواهران زیر و رو می شود.
کارگردان: جاش بون
امتیاز ای ام دی بی: ۷/۷ از ۱۰
خلاصه داستان: دو بیمار سرطانی نوجوان برای ملاقات با نویسنده ای منزوی در آمستردام سفر مهم را آغاز میکنند.
کارگردان: یورگوس لانتیموس
امتیاز ای ام دی بی:۷/۲ از ۱۰
خلاصه داستان: روایتی است که نشان میدهد که بزرگسالها فقط ۴۵ روز وقت دارند تا فرد مناسبی را برای رابطه عاشقانه و ازدواج پیدا کنند اگر آنها به ضر العجلی که برایشان تعیین شده است برسند و کماکان مجرد باشند به حیوانی که از قبل تعیین کردهاند تبدیل شده و در طبیعت رها میشوند.
کارگردان: بیل کوندون
امتیاز ای ام دی بی: ۷/۱ از ۱۰
خلاصه داستان: اقتباسی از داستان افسانه ای دیزنی در رابطه با یک شاهزاده با چهره ای ترسناک که عاشق زن جوان و زیبایی می شود.
۵۷۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.