محمد احمدی تهیهکننده سینما، با اشاره به دریافت پروانه ساخت برای فیلم «پلان آخر بازی» به کارگردانی پیمان شاه بداغلو گفت: چند ماه پیش برای دریافت پروانه ساخت این پروژه سینمایی اقدام کردیم که به تازگی پروانه ساخت آن صادر شده است، کارگردانی این فیلم توسط پیمان شاه بداغلو انجام میشود که از جمله کارگردانان […]
محمد احمدی تهیهکننده سینما، با اشاره به دریافت پروانه ساخت برای فیلم «پلان آخر بازی» به کارگردانی پیمان شاه بداغلو گفت: چند ماه پیش برای دریافت پروانه ساخت این پروژه سینمایی اقدام کردیم که به تازگی پروانه ساخت آن صادر شده است، کارگردانی این فیلم توسط پیمان شاه بداغلو انجام میشود که از جمله کارگردانان فیلم اول به شمار میرود.
وی با اشاره به اینکه زمان فیلمبرداری «پلان آخر بازی» مشخص نیست، توضیح داد: همانطور که از اسم فیلم میتوان حدس زد، این پروژه با موضوع سینما درباره یک گروه فیلمبرداری است که مشغول کار روی یک پروژه سینمایی هستند.
این تهیهکننده سینما که بهعنوان یکی از اعضای شورای صنفی نمایش نیز فعالیت میکند، درباره وضعیت اکران و برنامه شورای صنفی در صورت احتمال نمایش مسابقات جامجهانی در سینماها تاکید کرد: شورا تصمیمهایی را در صورت نمایش مسابقات فوتبال جام جهانی در سینماها گرفته و در صورت تایید نمایش مسابقات این تصمیمها اعلام خواهد شد.
وی ادامه داد: مساله این است که در حال حاضر شرایط اکران فیلمها در سینماها چندان مساعد نیست به همین دلیل راهکارهای مختلفی از سوی شورا ارائه شده است که از آن جمله میتوان به این مساله اشاره کرد که فیلمهایی که در حال حاضر و همزمان با آغاز جام جهانی در سینماها اکران شود، هر دو هفته از اکران یک هفته حساب میشود که این خود میتواند به تشویق صاحبان فیلمها به اکران آثار خود کمک کند.
احمدی در پایان با اشاره به اینکه بی شک نمایش مسابقات جام جهانی در سینماها میتواند به نفع سالنهای سینما باشد چرا که مورد استقبال مخاطبان قرار میگیرد، گفت: اما مساله این است سینما در حال حاضر در شرایطی قرار دارد که حتی آن را در دوره کرونا نیز تجربه نکرده بود و نمیتوان پیشبینی دقیقی در زمینه اکران فیلمها داشته باشیم.
۵۵۵۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.