محمدکاظم آل صادق سفیر جمهوری اسلامی در عراق با حضور در هفته سینمای ایران در بغداد گفت: اهمیت هنر، سینما، تئاتر و انواع کارهای خلاقانه در زندگی مردم به طور کلی و در زندگی اجتماعی ما به طور خاص، از تمدن ناشی میشود. هنر، تئاتر و سینما زبان روزگار در آشکار ساختن عمق فرهنگ ملتها و […]
محمدکاظم آل صادق سفیر جمهوری اسلامی در عراق با حضور در هفته سینمای ایران در بغداد گفت: اهمیت هنر، سینما، تئاتر و انواع کارهای خلاقانه در زندگی مردم به طور کلی و در زندگی اجتماعی ما به طور خاص، از تمدن ناشی میشود. هنر، تئاتر و سینما زبان روزگار در آشکار ساختن عمق فرهنگ ملتها و مهمترین ساز و کار تربیت نسلها و کشاندن آنها به سوی ثبات است. بنابراین، متوجه میشویم غرب به چه دلیل میلیاردها دلار به این موضوع اختصاص میدهد، شهر میسازد، تئاتر و سینما میسازد چرا که این هنر عاملی تأثیرگذار در هدایت اقوام، هویت، فرهنگ، اعتقاد و رهایی به آنهاست.
به گفته آل صادق، جمهوری اسلامی ایران تلاشهای سخاوتمندانهای برای احیای میراث مشترک بین اقوام اسلامی و بشری انجام داده است. در این میان سینمای ایران مظهر حفظ اخلاق، میراث اسلامی، ارزشها و فرهنگ مسلمانان است. فیلم مریم مقدس و سپس سریال یوسف پیامبر (علیه السلام) و فیلم حضرت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) و دهها فیلم و سریال دیگر نیز سرمایههای فرهنگی جهان اسلام محسوب میشوند.
یادداشت تفاهمنامه همکاریهای سینمایی بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق با حضور حسنناظم وزیر فرهنگ وگردشگری عراق و محمدکاظم آل صادق سفیر جمهوری اسلامی ایران به امضای روسای سینمایی دو کشور رسید.
در این تفاهمنامه، هماهنگی و افزایش همکاریهای دوکشور برای توسعه و پیشرفت در حوزه سینما، تبادل اطلاعات، پژوهشها و انتشار آثار مشترک، همکاری در تولید آثار سینمایی (با توجه ویژه به ساخت آثار کودک ونوجوان)، آثار مستند وکوتاه، ارتقای سطح دانش فنی و تخصصی از طریق انجمن سینمای جوانان ایران، تسهیل در برگزاری هفتههای فیلم، حضور سینماگران دو کشور در جشنوارهها و سایر رویدادهای فرهنگی، تسهیل در تبادل و مشارکت نیروهای متخصص در پروژههای سینمایی دو کشور از محورهای اصلی مورد توافق دو کشور بوده است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.