به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کیومرث پوراحمد، فیلمنامهنویس و کارگردان سرشناس سینمای ایران، صبح امروز ۱۶ فروردینماه درگذشت. همسر این هنرمند خبر درگذشت او را در گفتوگو با خبرگزاری مهر تایید کرد. پوراحمد، متولد سال ۱۳۲۸ در نجفآباد استان اصفهان بود. «تیغ و ترمه»، «کفشهایم کو؟»، «۵۰ قدم آخر»، «اتوبوس شب»، «نوک برج»، «گل یخ»، «خواهران […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کیومرث پوراحمد، فیلمنامهنویس و کارگردان سرشناس سینمای ایران، صبح امروز ۱۶ فروردینماه درگذشت. همسر این هنرمند خبر درگذشت او را در گفتوگو با خبرگزاری مهر تایید کرد.
پوراحمد، متولد سال ۱۳۲۸ در نجفآباد استان اصفهان بود.
«تیغ و ترمه»، «کفشهایم کو؟»، «۵۰ قدم آخر»، «اتوبوس شب»، «نوک برج»، «گل یخ»، «خواهران غریب»، «شب یلدا»، «بخاطر هانیه» و «بیبی چلچله» از فیلمهای سینمایی این کارگردان هستند. او در تلویزیون هم سریالهای ماندگار «قصههای مجید» و «سرنخ» را ساخته بود و سال گذشته فیلم «پرونده باز است» را ساخت که در جشنواره فیلم فجر شرکت داشت. علی قائممقامی، تهیهکننده آخرین فیلم این کارگردان با حضور در منزل وی خبر درگذشت کیومرث پوراحمد را تایید کرد و به ایسنا گفت: «این کارگردان در رشت به دلیل ایست قلبی از دنیا رفته است.»
شما چه خاطراتی از آثار سینمایی و تلویزیونی کیومرث پوراحمد در ذهن دارید و درگذشتش را با تماشای دوباره کدام یک از آثارش به سوگ خواهید نشست؟ نظرات خود را در قالب کامنت برایمان بنویسید.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.