به گزارش حوزه پارلمانی ماجرانیوز، هادی طحان نظیف در حساب توییتری خود نوشت: “طرح اصلاح ذیل جدول (۴-۲۴) محرومیتزدائی تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور” که در مراحل قبل با ابهاماتی مواجه شده بود، پس از اصلاح در مجلس، مجددا در جلسه شورای نگهبان بررسی و خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد. […]
به گزارش حوزه پارلمانی ماجرانیوز، هادی طحان نظیف در حساب توییتری خود نوشت: “طرح اصلاح ذیل جدول (۴-۲۴) محرومیتزدائی تبصره (۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور” که در مراحل قبل با ابهاماتی مواجه شده بود، پس از اصلاح در مجلس، مجددا در جلسه شورای نگهبان بررسی و خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.
به گزارش ماجرانیوز، اعتبار ستون تبصره(۱۴) جدول (۱۰-ج) استانی به صورت صددرصد(۱۰۰%) تخصیص یافته و به طور مساوی(هر استان یک هزار میلیارد ریال) در اختیار شورای برنامه ریزی و توسعه استان ها قرار می گیرد.
این اعتبار با لحاظ عدم برخورداری روستاهای بالای بیست خانوار پس از تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان، جهت تهیه، بازنگری و اجرای طرح های هادی، بهسازی و آسفالت معابر روستایی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی هزینه می شود.
بر اساس آخرین اعلام رسمی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت مجاز نگهداری ریسک این شرکت افزایش یافت.
پایداری ایفای تعهدات حرفه ای و پذیرش پوشش ریسک های فراتر از مفاد بیمه نامه بصورت داوطلبانه در روزهای اخیر واکنش های مثبت بسیاری را در محافل اقتصادی و حتی سطح بین الملل به دنبال داشت.
بررسی عملکرد ۲۷ شرکت بیمه ای فعال در کشور نشان داد که ایران، دانا و آسیا، در دو ماهه نخست امسال، به ترتیب بیشترین میزان خسارت را به بیمه گذاران خود پرداخت کرده اند.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در دوماه نخست سال جاری ۱۱.۹ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان به فروش رسیده که حاکی از رشد ۹۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
دیدگاه بسته شده است.