به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، «خوابم میاد»، اولین فیلم سینمایی رضا عطاران در مقام کارگردان، توسط پلتفرم فیلمنت در شبکه نمایش خانگی عرضه شد. «خوابم میاد» محصول سال ۱۳۹۰ است و داستان معلمی به نام رضا را روایت میکند که به میانسالی رسیده و هنوز نمیتواند با زنان ارتباط برقرار کند. او با دختری پاستیلفروش آشنا […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، «خوابم میاد»، اولین فیلم سینمایی رضا عطاران در مقام کارگردان، توسط پلتفرم فیلمنت در شبکه نمایش خانگی عرضه شد.
«خوابم میاد» محصول سال ۱۳۹۰ است و داستان معلمی به نام رضا را روایت میکند که به میانسالی رسیده و هنوز نمیتواند با زنان ارتباط برقرار کند. او با دختری پاستیلفروش آشنا و به انجام کارهایی ترغیب میشود که باب میلش نیست. علاوه بر خود عطاران، بازیگران مطرح دیگری چون اکبر عبدی، مریلا زارعی، ویشکا آسایش، سروش صحت، ناصر گیتیجاه، اصغر سمسارزاده، حسین محباهری و فاطمه هاشمی در «خوابم میاد» نقشآفرینی کردهاند. محمدرضا تختکشیان هم این فیلم را تهیه کرده است.
اولین فیلم بلند رضا عطاران در مقام کارگردان اولینبار در سیامین دوره جشنواره بینالمللی فیلم فجر در دو بخش «سودای سیمرغ» و «نگاه نو» (فیلمهای اول) حضور یافت. دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد توسط اکبر عبدی در بخش سودای سیمرغ و دریافت دو جایزه از بخش نگاه نو (بهترین کارگردانی برای رضا عطاران و لوح تقدیر بهترین بازیگر مرد برای ناصر گیتیجاه) نشاندهنده نظرات مثبتی بود که در مورد «خوابم میاد» وجود داشت. «خوابم میاد» از خرداد ۱۳۹۱ بهطور عمومی به نمایش درآمد و با فروشی بالغ بر ۲.۵ میلیارد تومان در سطح کشور به دومین فیلم پرفروش سال تبدیل شد.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.