محسن دهنوی، عضو هیأت رئیسه مجلس در صفحه توییتر خود نوشت: از ابتدای امسال و پس از حذف ارز ترجیحی، با تجمیع و افزایش یارانهها گام مهمی برای برقراری عدالت و کاهش فساد برداشته شد. یارانههای نقدی برای سه دهک اول تا ۴۰۰ هزار تومان و برای ۶ دهک دیگر تا ۳۰۰ هزار تومان به […]
محسن دهنوی، عضو هیأت رئیسه مجلس در صفحه توییتر خود نوشت:
از ابتدای امسال و پس از حذف ارز ترجیحی، با تجمیع و افزایش یارانهها گام مهمی برای برقراری عدالت و کاهش فساد برداشته شد.
یارانههای نقدی برای سه دهک اول تا ۴۰۰ هزار تومان و برای ۶ دهک دیگر تا ۳۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر در ماه افزایش یافت.
مابهالتفاوت قیمت قبل و بعد از حذف ارز ترجیحی، به ازای سبدی شامل ۱.۵ کیلوگرم مرغ، ۱ کیلوگرم گوشت قرمز، یک شانه تخم مرغ، ۸ کیلوگرم لبنیات و ۷۰۰ گرم روغن در انتهای خرداد، ۱۸۵ هزار تومان بود که اکنون به ۲۶۰ هزار تومان رسیده است. یعنی ۴۰ درصد آب رفتن یارانه نقدی!
یارانه نقدی، جبرانکننده مناسبی برای سبد کالاهای اساسی بود، اما با گذشت زمان و تورم، یارانه مردم آب شده و دیگر پاسخگوی نیاز ۷ ماه پیش نیست.
به همین دلیل معتقدم دولت باید با کالابرگ الکترونیک یا یارانه نقدیِ مبتنی بر سبد کالا، طبق مصوبه مجلس از کاهش ارزش یارانه مردم جلوگیری کند.»
بیشتر بخوانید:
۲۱۲۱
نشست همکاری مشترک میان صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته و پژوهشکده بیمه با هدف توسعه مدیریت ریسك در صنایع دانشبنیان و پیشرفته با حضور مدیران دو مجموعه برگزار شد.
این شرکت در راستای تقویت پایه مالی و همچنین افزایش نسبت توانگری خود، تصمیم به افزایش ۴۰ درصدی سرمایه از ۱۰ هزار میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال گرفته است.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: نگاه ما در سازمان بیمه سلامت، معطوف به رویکردی جامع بوده که پیشگیری را بر درمان مقدم دانسته و اصلاح سبک زندگی را به عنوان بستری اساسی برای ارتقای سلامت جامعه مورد توجه قرار میدهد.
پیرو انتشار خبری در پایگاه اطلاعرسانی صندوق بازنشستگی کشوری به تاریخ ۲۶ فروردین ۱۴۰۴، به نقل از مدیرعامل محترم آن صندوق، که حاوی نکاتی مهم درخصوص نحوه ارائه خدمات در چارچوب قرارداد بیمه درمان تکمیلی میان صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت بیمه ملت بود، این شرکت لازم میداند نکاتی را جهت شفافسازی و رفع برخی ابهامات مطرح شده، اعلام کند.
دیدگاه بسته شده است.