«آواتار: راه آب» ساخته جیمز کامرون هر چه جلوتر میرود سرعت فروشش هم بیشتر میشود و آمار حکایت از این دارد که تا پایان امروز فروش این فیلم به بیش از ۱.۳ میلیارد دلار برسد. این در حالی است که فیلم تا پایان سهشنبه از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده بود. این فیلم تنها […]
«آواتار: راه آب» ساخته جیمز کامرون هر چه جلوتر میرود سرعت فروشش هم بیشتر میشود و آمار حکایت از این دارد که تا پایان امروز فروش این فیلم به بیش از ۱.۳ میلیارد دلار برسد. این در حالی است که فیلم تا پایان سهشنبه از مرز یک میلیارد دلار عبور کرده بود.
این فیلم تنها در روز پنج شنبه ۴۸ میلیون دلار در بازارهای بینالمللی فروخت تا آمار فروشش را به بیش از ۸۱۰ میلیون دلار برساند تا از «تاپ گان: ماوریک» که تاکنون پرفروشترین فیلم بازار بینالمللی سال ۲۰۲۲ بود فراتر برود.
این فیلم پرسرعتترین فروش را در فرانسه و ایتالیا پس از پاندمی به نام خود کرده و پرفروشترین فیلم فرانسه، ایتالیا، آلمان و اسپانیا در سال ۲۰۲۲ هم شده است.
تنها در روز جمعه در چین فروش این فیلم ۵.۴ میلیون دلار بوده و مجموع فروشش در این سرزمین به ۱۲۲.۵ میلیون دلار رسیده و انتظار میرود بتواند تا نزدیک ۲۰۰ میلیون دلار در این کشور بفروشد. این فیلم روز جمعه در کره هم ۳.۴ میلیون دلار فروخت و مجموع فروشش را به ۶۶.۶ میلیون دلار رساند.
در حالی که دیروز جمعه سومین جمعه اکران این فیلم بود، فروش این فیلم ۱۵ درصد از دومین جمعه اکرانش بیشتر شد. این فیلم اکنون در آمریکا در ۴۲۰۲ پرده سینما در حال اکران است و انتظار میرود ظرف ۱۵ روز در آمریکا ۳۸۰ میلیون دلار و تا دوشنبه ۴۲۲ میلیون دلار فروش کند.
جیمز کامرون پیشتر گفته بود در حالی که فروش فیلم از ۲ میلیارد دلار عبور کند میتوان گفت موفق بوده است.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.