محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز، ششم بهمن، برای دیدار با علما و مراجع تقلید وارد قم شد و در نخستین برنامه کاری خود با آیتالله سید محمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، دیدار و گفتوگو کرد. محمدمهدی اسماعیلی در این دیدار عنوان کرد: ابتدای کار دولت، مشکلات زیادی داشتیم […]
محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز، ششم بهمن، برای دیدار با علما و مراجع تقلید وارد قم شد و در نخستین برنامه کاری خود با آیتالله سید محمد سعیدی، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س)، دیدار و گفتوگو کرد.
محمدمهدی اسماعیلی در این دیدار عنوان کرد: ابتدای کار دولت، مشکلات زیادی داشتیم و اغتشاشات اخیر نشان داد که جنگ شناختی است و حرف مهمی از ما به مخاطبان نرسیده است.
وی بیان کرد: وضعیت فرهنگ در یک دهه گذشته از اقتصاد بدتر بوده و دولت تلاش کرده فضای بازگشت به مساجد تقویت شود و عمده فعالیتهای دینی فعال شوند؛ از این رو هیات های مذهبی و گروههای مردمی به عنوان گروههای دینی که فراموش شده بودند را تقویت و حمایت کردیم.
وی با بیان اینکه در حوزه فعالیتهای هنری این هدف مورد توجه بود که حوزه کارهای ایجابی تقویت شود، گفت: در چند ماه اخیر هجمه شدیدی وارد شد که فعالیتهای هنری تعطیل شود. شبکه های فارسی زبان معاند و برخی در داخل تلاش داشتند این فضا را تعطیل کنند اما خوشبختانه مجموعه های انقلابی وارد شدند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه در جشنواره فیلم فجر امسال شش فیلم با مضمون انقلاب، جبهه، جنگ و شهدا داریم، اضافه کرد: تلاش کردیم با امیدآفرینی ایجاد وفاق کنیم و فیلمهایی که سیاه نمایی میکنند را نداریم.
وی با بیان اینکه امسال مجموعه کارهایی را که مجوز دادیم و به جشنواره رسیده را خودمان تولید میکنیم تا جریان جدیدی ایجاد کنیم، افزود: کار متمرکزی که اتفاق افتاده این است که در این دولت، بخش عمدهای از امور عقب افتاده را جبران کنیم، در بخشهای مختلف فرهنگی اقدامهای زیادی انجام شده و همه همکاران مکلف هستند که چند برابر دیگران اقدام کنند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.