اسامی ۱۳ فیلم مستند راهیافته به رقابت این رویداد بینالمللی به ترتیب حروف الفبا اعلام شد. «آخرین آرزوی سیروس» به تهیهکنندگی و کارگردانی سجاد ترابی از تهران «امتحان تاریخ» به کارگردانی و تهیهکنندگی کاوه حدادی از بروجرد «امیر» به کارگردانی داوود میرزابیگی و تهیهکنندگی رسول احمدی از کرج «اویر» به کارگردانی کوروش فرزانگان و تهیهکنندگی […]
اسامی ۱۳ فیلم مستند راهیافته به رقابت این رویداد بینالمللی به ترتیب حروف الفبا اعلام شد.
«آخرین آرزوی سیروس» به تهیهکنندگی و کارگردانی سجاد ترابی از تهران
«امتحان تاریخ» به کارگردانی و تهیهکنندگی کاوه حدادی از بروجرد
«امیر» به کارگردانی داوود میرزابیگی و تهیهکنندگی رسول احمدی از کرج
«اویر» به کارگردانی کوروش فرزانگان و تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر بندرانزلی و کوروش فرزانگان
«به من اشاره کن» به کارگردانی فرح زارعمهرجردی و تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان ایران و فرح زارع مهرجردی از تهران
«پناه به دریا» به کارگردانی کامران رحیمی و تهیهکنندگی انجمن سینمای جوانان ایران، کامران رحیمی و محمدرضا وجدی از بوشهر
«روزگار مفید» به کارگردانی و تهیهکنندگی محسن عسکریزاده از تهران
«سوری» به کارگردانی سولماز علیزاده و تهیهکنندگی علی خوشبخت از کرج
«شازده حمام» به کارگردانی و تهیهکنندگی احمد صراف یزد از یزد
«گالش منزل» به کارگردانی و تهیهکنندگی علی شهابالدین از تهران
«لوورخانه» به کارگردانی و تهیهکنندگی شروین وحدت و پیام عزیزی از تهران
«مایسا» به کارگردانی و تهیهکنندگی علیرضا صبوری از گرگان
«من زنده برگشتم» به کارگردانی مجتبی حیدری و تهیهکنندگی مجتبی حیدری و حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی از تهران
انجمن سینمای جوانان ایران به منظور شناسایی و معرفی برترین آثار کوتاه در سطح ملی و بینالمللی، ایجاد عدالت فرهنگی در نقاط کشور و رقابت سازنده بین فیلمسازان، سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران را ۲۷ مهر تا دوم آبان ۱۴۰۱ (۱۹ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۲) برگزار میکند.
توجه به سینمای بومی و ژانرهای متنوع در فیلم کوتاه با تأکید بر خلاقیت و نوآوری در اولویت انتخاب و داوری دوره سی و نهم جشنواره است. فیلمهای کوتاه با زمان کمتر از ۳۰ دقیقه در بخشهای سینمای ایران و بینالملل در گونههای داستانی، مستند، پویانمایی و تجربی به رقابت خواهند پرداخت.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.