به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق و تهیهکنندگی رضا محقق در سومین حضور جهانی خود در بخش مسابقه بینالملل چهل و چهارمین دوره جشنواره سه قاره در شهر نانت فرانسه برنده جایزه بالون نقره ای فستیوال شد. این جایزه دیشب ۶ آذرماه در اختتامیه این رویداد اهدا شد.هیات داوران در […]
به گزارش خبرگزاری ماجرانیوز، فیلم سینمایی «دِرب» به کارگردانی هادی محقق و تهیهکنندگی رضا محقق در سومین حضور جهانی خود در بخش مسابقه بینالملل چهل و چهارمین دوره جشنواره سه قاره در شهر نانت فرانسه برنده جایزه بالون نقره ای فستیوال شد. این جایزه دیشب ۶ آذرماه در اختتامیه این رویداد اهدا شد.هیات داوران در بیانیه ای اعلام کردند: «ما به خاطر لطافت و عظمت این افسانه فلسفی که توانسته سرسختی شخصیت خود را در قلمرو مجلل و پرخطر کوهستان های ایران آزادانه تجسم بخشد، به این فیلم بالون نقره اهدا کردیم.»
چهل و چهارمین دوره جشنواره سه قاره در شهر نانت شب گذشته ۶ آذر (۲۷ نوامبر) با اهدای جوایز به کار خود خاتمه داد.
فیلم «دِرب» در اولین حضور جهانی خود، جشنواره بینالمللی فیلم بوسان را افتتاح کرد و توانست برنده جایزه اصلی بخش رقابتی جیسئوک جشنواره شود. این فیلم در دومین حضور جهانی خود در نهمین دوره جشنواره فیلم کاتولیک (کاف) که ماه اکتبر در شهر سئول کره جنوبی برگزار شد، نیز حضور داشت. چهل و چهارمین جشنواره بین المللی سه قاره نانت فرانسه سومین حضور جهانی این فیلم بود.
این چهارمین فیلم موفق برادران محقق است.فیلم «دِرب» روایتگر مامور اداره برقی است که قرار است برق خانهای تَک و دورافتاده را وصل کند.هادی محقق، محمد اقبالی و… از جمله بازیگران این اثر هستند. پخش بینالمللی فیلم برعهده علی قاسمی است.رضا محقق تهیه کننده این فیلم امسال یکی از پرکارترین و موفق ترین تهیه کنندگان ایرانی بود که با فیلم های «دِرب»، «شهر خاموش»، «چرا گریه نمی کنی» در بخش اصلی جشنوارههای جهانی حضور داشته است. روز گذشته فیلم «شهر خاموش» به کارگردانی احمد بهرامی و تهیه کنندگی رضا محقق توانست جایزه بهترین کارگردانی جشنواره تالین را به دست آورد.
۵۵۵۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.