دیوید فینچر قرار است بالاترین جایزه سینمایی فرانسه را در مراسمی که ۲۴ فوریه ۲۰۲۳ در پاریس برگزار میشود، دریافت کند. آکادمی سزار که همتای اسکار آمریکاست، با انتشار بیانیهای از فینچر به عنوان یکی از فیلمسازان نادری یاد کرد که کل فیلمشناسی وی در طول سالهای کاریاش به کالت بدل شده است. این آکادمی […]
دیوید فینچر قرار است بالاترین جایزه سینمایی فرانسه را در مراسمی که ۲۴ فوریه ۲۰۲۳ در پاریس برگزار میشود، دریافت کند. آکادمی سزار که همتای اسکار آمریکاست، با انتشار بیانیهای از فینچر به عنوان یکی از فیلمسازان نادری یاد کرد که کل فیلمشناسی وی در طول سالهای کاریاش به کالت بدل شده است.
این آکادمی فینچر را هنرمندی رویاساز خواند که فیلمهایش هیپنوتیزمکننده، روشنفکرانه و منبع الهام بسیاری از هنرمندان بودهاند. در بیانیه همچنین آمده: او با فیلم «هفت» ما را شوکه کرد، با «بازی» ما را میخکوب کرد و با «باشگاه مشتزنی» ما را تحت تاثیر خود قرار داد. با «زودیاک»، «شبکه اجتماعی»، «دختر گمشده» که بزرگترین موفقیت را برایش همراه داشت، یا با «منک» که نامزدی اسکار را به دست آورد، قواعد معمول را شکست و تحسین منتقدان بینالمللی را برانگیخت.
جایزه افتخاری سزار که برای تجلیل از هنرمندان و فیلمسازان برای یک عمر دستاورهایشان تعلق میگیرد پیشتر به چهرههایی چون کیت بلانشت، پنهلوپه کروز، رابرت ردفورد و جورج کلونی اهدا شده است.
فینچر به تازگی در همکاری با نتفلیکس سریال مستندی جدید با عنوان «تماشا» در تجلیل سینما ساخته و کارگردانی فیلم سینمایی «قاتل» را که درامی درباره یک قاتل حرفهای با بازی مایکل فاسبندر است برای نتفلیکس انجام داده است.
نامزدهای چهل و هشتمین دوره سزار ۲۵ ژانویه معرفی خواهند شد.
۵۵۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.