ام.نایت شیامالان، فیلمساز نامزد اسکار ظاهرا از یونیورسال روی برگردانده و به کمپانی برادران وارنر متمایل شده است. بر این اساس شیامالان و شرکت تولید فیلمش برای بخشهای مختلف برادران وارنر به تولید فیلم یا کارگردانی میپردازند. یکی از این فیلمها «تله» خواهد بود و زمان اکران آن هم ۲ آگوست ۲۰۲۴ اعلام شده است. […]
ام.نایت شیامالان، فیلمساز نامزد اسکار ظاهرا از یونیورسال روی برگردانده و به کمپانی برادران وارنر متمایل شده است. بر این اساس شیامالان و شرکت تولید فیلمش برای بخشهای مختلف برادران وارنر به تولید فیلم یا کارگردانی میپردازند.
یکی از این فیلمها «تله» خواهد بود و زمان اکران آن هم ۲ آگوست ۲۰۲۴ اعلام شده است. ساخت «ناظران» اولین تجربه کارگردانی دختر او، ایشانا نایت هم امسال شروع میشود و تاریخ اکران آن ۷ ژوئن ۲۰۲۴ اعلام شده است.
شیامالان کارگردانی را از دوران دانشجویی در دانشگاه نیویورک شروع کرد و «دعا کردن با خشم» در سال ۱۹۹۲ و «کاملا هوشیار» در سال ۱۹۹۸ جزو اولین فیلمهایش بودند. در سال ۱۹۹۹، سومین فیلم شیامالان به عنوان نویسنده، کارگردان و تهیهکننده با عنوان «حس ششم»، او را به ستارهای بزرگ تبدیل کرد. این فیلم نزدیک به ۷۰۰ میلیون دلار در سراسر جهان فروش کرد و ۶ نامزدی اسکار شامل کارگردانی و فیلمنامه اصلی را به دست آورد.
فیلمهای پرفروشی مانند «نشانهها»، «دهکده»، «ملاقات» و سهگانه «نشکن»، «شکاف» و «شیشه» یا «گلس» از دیگر فیلمهای او هستند.
۲۵۹۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.