به گزارش خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز، عبدالجلال ایری در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: نشست امروز با حضور مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و برای بررسی اقدامات قرارگاه، مشکلات و چالشها آنها و همچنین بازدید از سامانه های جدید کنترل طرح این قرارگاه برگزار شد. سخنگوی کمیسیون عمران […]
به گزارش خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز، عبدالجلال ایری در توضیح نشست روز دوشنبه کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: نشست امروز با حضور مسئولان قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و برای بررسی اقدامات قرارگاه، مشکلات و چالشها آنها و همچنین بازدید از سامانه های جدید کنترل طرح این قرارگاه برگزار شد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس افزود: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در حال حاضر ۸ هلدینگ تخصصی داشته که ۴۰ گرایش در زیر مجموعه آنها فعال است. این قرارگاه هم اکنون دارای ۵۳ هزار نیروی سازمانی و ۱۵۰ هزار نیروی شرکتی و دارای ۱۳ هزار ماشین آلات است و ۳۱۵ پروژه فعال در سطح کشور دارد.
وی یادآور شد: قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) پس از استقرار در هر محلی برای انجام طرح ها از جهت مسئولیت اجتماعی خود، اقدام به محرومیت زدایی تا شعاع ۷ کیلومتری میکند.
این نماینده مردم در مجلس به چالشهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) اشاره کرد و افزود: عدم تخصیص بودجه، بیمه عمرانی بلاتکلیفی پروژه های تهاتر نفتی و طولانی شدن زمان اجرا که نیازمند اصلاح قوانین است از جمله چالش های این قرارگاه به شمار میرود.
ایری با بیان اینکه این قرارگاه طبق قانون جهش تولید مسکن متعهد به ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی است، تصریح کرد: قرارگاه برنامه های ساخت خود را در قالب صنعتی سازی پیگیری میکند. در حال حاضر دو مجموعه ۲ و ۵ هزار واحدی با روش صنعتی سازی در حال ساخت بوده و به شرط تامین اعتبارات مورد نیاز این مجموعه ظرفیت تولید ۱۰۰ هزار واحد مسکونی با روش نوین را دارد.
وی ادامه داد: از طرفی در حوزه ساخت خانه های قانون جهش تولید مسکن، مشکلاتی نظیر وام اندک و عدم آزادسازی منابع متناسب با تولید واحدهای مسکونی نیز از جمله مشکلاتی است که در صورت عدم رفع آن سرعت ساخت خانه ها را کاهش میدهد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: قرار گاه خاتم الانبیاء(ص) گام های بسیاری خوبی در حوزه تولید بنزین و گازئیل و ساخت راهها مواصلاتی کشور برداشته است. این قرار گاه در حوزه عمرانی کشور نقش بسیار پررنگی را ایفا میکند که تکمیل پروژههای در حال ساخت آنها جهش و پیشرفت خوبی را در کشور ایجاد خواهد کرد.
با اتمام زمان بیمه تکمیلی بازنشستکان تامین اجتماعی در تاریخ ۳۰ آبانماه، هنوز سرانه و نحوه بیمه تکمیلی جدید از سوی سازمان تامین اجتماعی اعلام نشده است.
علی آفرین مدیر بیمههای درمان، عمر و حادثه بیمه سرمد در مصاحبهای با روابطعمومی بیمه سرمد، از ابتکار این شرکت در ایجاد “بیمهنامه ایمپلنت” برای اولین بار در صنعت بیمه کشور به منظور جبران هزینههای ایمپلنت خبر داد. در این طرح کلید سلامت دندانها و کاهش هزینه های سنگین ایمپلنت در دستان بیماران قرار گرفته و بیمه سرمد به عنوان حامی در کنار بیمهگذاران خواهد بود.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات زیان بیمه سلامت در سال گذشته را تشریح کرد.
شقایق حسینپور سرپرست مدیریت بیمههای مسئولیت و حملونقل بیمه سرمد در مصاحبه ای با روابط عمومی بیمه سرمد حفظ بیمهگذاران قدیمی و اضافه شدن بیمهگذاران جدید از طریق ارائه طرحها و محصولات جدید در حوزههای مختلف را از اقدامات اساسی دو سال اخیر بیمه سرمد در رشته بیمههای مسئولیت عنوان کرد.
دیدگاه بسته شده است.