«تام سایزمور» بازیگر آمریکایی پس از ابتلا به عارضه آنوریسم مغزی دیگر امیدی به بهبودی ندارد و بر اساس اعلام خانوادهاش آنها در حال تصمیم گیری برای پایان زندگی این بازیگر هستند. این بازیگر ۶۱ ساله از زمان بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه مرکز پزشکی پراویدنس سنت جوزف در لس آنجلس در کما […]
«تام سایزمور» بازیگر آمریکایی پس از ابتلا به عارضه آنوریسم مغزی دیگر امیدی به بهبودی ندارد و بر اساس اعلام خانوادهاش آنها در حال تصمیم گیری برای پایان زندگی این بازیگر هستند.
این بازیگر ۶۱ ساله از زمان بستری شدن در بخش مراقبت های ویژه مرکز پزشکی پراویدنس سنت جوزف در لس آنجلس در کما به سر میبرد.
«چارلز لاگو» نماینده «سایزموز» دوشنبه شب بیانیهای صادر کرد و فاش کرد که هیچ شانسی برای بهبودی این بازیگر وجود نداردو گفت: «امروز پزشکان به خانواده او اطلاع دادند که دیگر امیدی نیست و تصمیم به پایان زندگی را توصیه کردند. خانواده اکنون در حال تصمیم گیری درباره مسائل پایان زندگی هستند و بیانیه دیگری در روز چهارشنبه صادر خواهد شد. ما در این دوران سخت برای خانواده وی حریم خصوصی میخواهیم و آنها نیز از همه برای صدها پیام حمایتی که دریافت کردند، تشکر میکنند».
«سایزمور» در فیلمهایی از جمله «نجات سرباز رایان» از «استیون اسپیلبرگ»، «مخمصه» ساخته «مایکل مان» و «سقوط شاهین سیاه» به کارگردانی «ریدلی اسکات» بازی کرده است و سابقه سوء مصرف مواد مخدر را نیز داشته است و تاکنون چند بار به دلیل خشونت خانگی در دادگاه حاضر شده است.
«تام سایزمور» در یکی از اولین حضورهای مهم خود در سینما در فیلم «متولد چهارم جولای» ساخته« الیور استون» در سال ۱۹۸۹ ظاهر شد و بعدها در فیلم «نقطه شکست» به کارگردانی «کاترین بیگلو» در سال ۱۹۹۱ و «قاتلان بالافطره» (۱۹۹۴) دیگر ساخته «الیور استون» ظاهر شد.
«دشمن کشور»، «زندان»، «احیای مردگان»، «جاده سرخ»، «قبل از اینکه بخوابم»، «شیطان در لباس آبی»، «مغز استخوان مبارزه کن»، «جاده زیزیکس»، «سیاره سرخ»، «دشنه» و «سمی» از جمله دیگر فیلمهای «تام سایزمور» محسوب میشوند.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.