انیمیشن بلند «لوپتو» به تهیه کنندگی محمدحسین صادقی و کارگردانی عباس عسکری از محصولات مرکز انیمیشن سوره، در بخش رقابتی دهمین جشنواره یونیورسال کیدز (UKFF) به نمایش درمی آید. این جشنواره با موضوعِ محوری صلح و با شعار «بله به کودکان و بله به صلح جهانی» از روز ۲۴ الی ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۱ در […]
انیمیشن بلند «لوپتو» به تهیه کنندگی محمدحسین صادقی و کارگردانی عباس عسکری از محصولات مرکز انیمیشن سوره، در بخش رقابتی دهمین جشنواره یونیورسال کیدز (UKFF) به نمایش درمی آید.
این جشنواره با موضوعِ محوری صلح و با شعار «بله به کودکان و بله به صلح جهانی» از روز ۲۴ الی ۲۸ شهریور ماه ۱۴۰۱ در شهر استانبول کشور ترکیه برگزار میشود.
یکی از ویژگیهای این جشنواره، فرشِ صلح آن است که به صورت دو نوار سفید و مشکی در ورودی محل اصلی برگزاری جشنواره گسترده شده و از همه شرکت کنندگان درخواست میشود که برای تأیید حمایت خود از صلح، روی پارچه سفید امضا کنند و برای اعتراض به جنگ روی پارچه سیاه راه بروند.
بنیانگذار جشنواره روونا مارتینز اولایان، هنرمند فیلیپینی مقیم ترکیه که به شدت از صلح حمایت میکند، میگوید: ما خلق میکنیم تا الهام بخش باشیم، ما الهام میگیریم تا در جامعه صلح بیافرینیم و در این جامعه هرگز جنگ اتفاق نخواهد افتاد. با سرلوحه قرار دادن این اصل، جشنواره مشعل امید را به منطقهای جنگ زده میآورد.
«لوپتو» یک انیمیشن سینمایی موزیکال با فضایی شاد و مهیج است که قرار است در مهرماه سال جاری توسط دفتر پخش «بهمن سبز» روی پرده سینماهای کشور برود. این انیمیشن سینمایی، اولین محصول سینمایی مرکز انیمیشن سوره است که با تکنیک سه بعدی در استودیو فراسوی ابعاد، توسط هنرمندان کرمانی تولید شده است.
در خلاصه داستان «لوپتو» که پخش بین الملل آن برعهده مرکز بین اللمل سوره است، آمده: پدر علی در کارگاه لوپتو با یاد دادن ساخت اسباب بازی به بیمارانش، آنها را درمان میکند. کارگاه اسباببازیهای خلاقانه لوپتو که بین کودکان ایرانی محبوبیت زیادی دارد با خرابکاری یک ناشناس تعطیل میشود. علی تلاش میکند پدرش را که ناامید شده است از این مخمصه نجات دهد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.