به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میکاییل براتی طراح پوستر ملی نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا با اشاره به نحوه شکلگیری ایده این پوستر بیان کرد:ایده طراحی این پوستر را در مشورت با میکاییل دیانی و دست اندرکاران جشنواره پیش بردیم. سوژه اصلی آن هم مادری است که در حال بافتن است که با موضوع محوری جشنواره […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میکاییل براتی طراح پوستر ملی نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا با اشاره به نحوه شکلگیری ایده این پوستر بیان کرد:ایده طراحی این پوستر را در مشورت با میکاییل دیانی و دست اندرکاران جشنواره پیش بردیم. سوژه اصلی آن هم مادری است که در حال بافتن است که با موضوع محوری جشنواره که زن و خانواده است پیوند دارد.
همچنین در دامن او نگاتیوها و برش هایی از زندگی خود و تاثیری که بر رشد و بالندگی خانواده اش دارد، دیده میشود و نشان از این باور دارد که در دامان مادر است که فرزندان و اعضای خانواده رشد یافته و پیشرفت میکنند. وی درباره سبک به کار گرفته در این پوستر توضیح داد: با توجه به بینالمللی بودن جشنواره سعی کردیم از سبکی نه کاملا ایرانی که ایرانی با رگههای بین المللی استفاده کنیم که برای مخاطبان غیرایرانی نیز قابل درک و باور باشد.
براتی درباره دشواری طراحی پوستر برای جشنوارههای موضوعی گفت: به دلیل اینکه جشنوارهها عمدتا موضوع محور هستند و قرار است اطلاعات زیادی را به واسطه پوسترشان مطرح کنند، کار برای طراحان سخت میشود؛ چراکه اساسا ذات گرافیک نیز بر اختصاری بنا شده است.
وی درباره زمان طراحی عنوان کرد: طراحی پوستر جشنواره فیلم حوا در زمان کوتاهی اتفاق افتاد و شاید از شکل گیری ایده تا پایان طراحی آن در مجموع چهار یا پنج روز زمان برد. همچنین برای این پوستر از هوش مصنوعی هم استفاده کردم به این شیوه که بخشی را از هوش مصنوعی گرفتم و بعد روی آن خودم طراحی و نقاشی کردم.
وی درباره رنگهای موجود در پوستر نیز بیان کرد: به دلیل رعایت و هماهنگی و حفظ هارمونی جشنواره از رنگ هایی استفاده کردیم که در تبلیغات جشنواره هم به کار رفته است. نخستین جشنواره بینالمللی فیلم حوا به همت بنیاد بینالمللی گوهرشاد و به دبیری مهدیه سادات محور تا ۲۳ تیر ماه سال جاری در سطح کشور و از ۲۰ تا ۲۳ در تهران برگزار میشود.
این رویداد محوریت موضوع زنان و خانواده را در دستور کار خود دارد و با همکاری مراکز و سازمانهای فرهنگی مختلف فعالیت خود را دنبال میکند.
۵۷۵۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.