روبن اوستلوند با فیلم «مثلث غم» که فیلمی در هجو سرمایهداری عنان گسیخته است، بزرگترین افتخار سینمای سوئد را کسب کرد و ۶ جایزه برد که کسب عنوان بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای نقشآفرینی دالی دلئون از جمله آنهاست. بازیگر کروات زلاتکو بوریچ نیز که در فیلم «مثلث غم» در […]
روبن اوستلوند با فیلم «مثلث غم» که فیلمی در هجو سرمایهداری عنان گسیخته است، بزرگترین افتخار سینمای سوئد را کسب کرد و ۶ جایزه برد که کسب عنوان بهترین فیلم، بهترین کارگردان، بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای نقشآفرینی دالی دلئون از جمله آنهاست.
بازیگر کروات زلاتکو بوریچ نیز که در فیلم «مثلث غم» در نقش میلیاردری روسی ظاهر شده یک ماه پس از اینکه در جوایز فیلم اروپایی برنده شد، جایزه بهترین بازیگر مرد نقش مکمل را از آن خود کرد. این فیلم موفق به کسب جایزه بهترین طراحی لباس از جوایز «گولدباگن» شد و جایزه بهترین چهرهآرایی را نیز دریافت کرد.
«مثلث غم» با بازی هریس دیکینسن، وودی هارلسون و چارلبی دین فقید، اولین بار در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد و جایزه نخل طلا را برد. این فیلم ۴ جایزه از جوایز فیلم اروپا از جمله جایزه بهترین فیلم را کسب کرد و هم در اسکار و هم در بفتا نامزد کسب جایزه شده است. در اسکار گرچه فیلم به دلیل اینکه بیشتر به زبان انگلیسی است واجد حضور در بخش اسکار بینالمللی نشد، اما در بخش بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و فیلمنامه اوریجینال نامزد شده است.
جایزه بهترین بازیگر مرد سوسک طلایی به گرینت روشیتیوون رسید که برای اولین بار در برابر دوربین در نقش زلاتان ابراهیمووچ نوجوان، ستاره فوتبال سوئد در فیلمی بیوگرافیکی از ینس سجورگن با عنوان «من زلاتان هستم» ظاهر شد. یک بازیگر نوجوان دیگر یعنی سیگرید جانسون نیز برای بازی در فیلم «ملکه کمدی» ساخته سانا لِنکین به عنوان بهترین بازیگر زن انتخاب شد.
جایزه بهترین فیلمنامه به طارق صالح برای «توطئه قاهره» رسید که از سوی سوئد به اسکار بینالمللی معرفی شده بود.
در بخش تکنیکی نیز «خرچنگ سیاه» آدام برگ از نتفلیکس با بازی نائومی رپیس و جیکوب آفتبرو برنده بزرگ بود و جایزه بهترین فیلمبرداری را برای یوناس آلکاریک، بهترین جلوههای تصویری و بهترین طراحی تولید را برد.
جوایز گولد بگن (سوسک طلایی) از سال ۱۹۶۴ اهدا میشود و بالاترین افتخار سینمای سوئد است.
منبع: هالیود ریپورتر
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.