به گزارش خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز ، نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه ۲۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران با ۱۳۸ رأی موافق، ۳۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع […]
به گزارش خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز ، نمایندگان در نشست علنی امروز (سهشنبه ۲۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی گزارش کمیسیون فرهنگی در خصوص تقاضای تحقیق و تفحص از وزارت ورزش و جوانان در مورد عملکرد فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران با ۱۳۸ رأی موافق، ۳۲ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۲ نماینده حاضر در جلسه با انجام این تحقیق و تفحص موافقت کردند.
احمد راستینه هفشجانی سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس متن گزارش و محورهای تحقیق و تفحص از فدراسیون سوارکاری را به شرح زیر قرائت کرد:
بازگشت به نامه شماره ۱۷۳۶۴۳۷ مورخ ۶ دی ماه ۱۴۰۰ در خصوص تقاضای تعدادی از نمایندگان محترم (مذکور در ذیل گزارش) برای تحقیق و تفحص از « فدراسیون سوارکاری » به استحضار میرساند:
در اجرای ماده (۲۱۲) آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی، ابتدائاً اطلاعات واصله از دستگاههای اجرایی در مورخ ۸ اسفند ماه ۱۴۰۰ در اختیار متقاضیان تحقیق و تفحص قرار گرفت و نظر به اظهار مورخ ۱۴۰۰/۱۲/۹ متقاضیان مبنی بر عدم کفایت اطلاعات ارائه شده کمیسیون، موضوع درجلسه رسمی مورخ ۱۴۰۱/۱/۱۶- کمیسیون که با حضور ۱۳ نفر حاضرین از نمایندگان عضو کمیسیون، متقاضیان تحقیق و تفحص مطرح و پس از استماع نظرات طرفین، ضرورت انجام تحقیق و تفحص در محورهای ذیل به تصویب رسید.
محورهای تحقیق و تفحص:
۱- چرا فدارسیون سوارکاری با اعمال تصمیمات غلط و خارج از ضوابط منجر به افزایش هزینه مالکین اسب و ایجاد ابهام در ساختار مدیریتی با تمرکز هزینههای دریافتی از مالکین گردیده است؟
۲- عدم توجه به نقش نظارتی و اتخاذ تصمیمات غیرتخصصی که منجر به افزایش هزینههای گزافی شده است.
۳- مدیریتهای مداخله گرایانه و خارج از وظیفه رسمی.
۴- ابهام در سیستم ارسال نمونه های دوپینگ اسب های ورزشی به خارج از کشور در حالیکه در آزمایشگاههای داخلی کاملا قابل انجام میباشد.
۵- ابهام در مدیریت تبعیضآمیز در ساختارهای مدیریتی مرتبط.
۶- ابهام در نصب میکروچیپهای از رده خارج و بدون مجوز و با قیمت بسیار بالا و توریع به صورت کاملا انحصاری.
بر اساس آخرین اعلام رسمی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت مجاز نگهداری ریسک این شرکت افزایش یافت.
پایداری ایفای تعهدات حرفه ای و پذیرش پوشش ریسک های فراتر از مفاد بیمه نامه بصورت داوطلبانه در روزهای اخیر واکنش های مثبت بسیاری را در محافل اقتصادی و حتی سطح بین الملل به دنبال داشت.
بررسی عملکرد ۲۷ شرکت بیمه ای فعال در کشور نشان داد که ایران، دانا و آسیا، در دو ماهه نخست امسال، به ترتیب بیشترین میزان خسارت را به بیمه گذاران خود پرداخت کرده اند.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در دوماه نخست سال جاری ۱۱.۹ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان به فروش رسیده که حاکی از رشد ۹۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
دیدگاه بسته شده است.