شیلا خداداد متولد ۱۴ آبان ۱۳۵۹ بازیگر سینما تلویزیون است. او فعالیت هنری خود را با حضور در فیلم سینمایی اعتراض ( ۱۳۷۸) آغاز کرد. خداداد شهرت خود را با بازی در سریال تلویزیونی مسافری از هند محصول سال ۱۳۸۲ به دست آورد. او در فیلم پرفروش اخراجیها ۲ (۱۳۸۸) و مجموعههای گلشیفته (۱۳۹۶–۱۳۹۷) و […]
شیلا خداداد متولد ۱۴ آبان ۱۳۵۹ بازیگر سینما تلویزیون است. او فعالیت هنری خود را با حضور در فیلم سینمایی اعتراض ( ۱۳۷۸) آغاز کرد.
خداداد شهرت خود را با بازی در سریال تلویزیونی مسافری از هند محصول سال ۱۳۸۲ به دست آورد.
او در فیلم پرفروش اخراجیها ۲ (۱۳۸۸) و مجموعههای گلشیفته (۱۳۹۶–۱۳۹۷) و هیولا (۱۳۹۸) ایفای نقش کردهاست. همچنین خداداد برای هیولا نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر زن کمدی تلویزیونی از جشن حافظ شد.
شیلا خداداد بهصورت اتفاقی بازیگری را دنبال کرده است. داستان بازیگری خداد از جایی شروع میشود که مسعود کیمیایی فیلمساز و نویسنده ایرانی او را در داروخانه میبیند و به او پیشنهاد بازی در فیلم اعتراض را میدهد. او برای نقشآفرینی در این فیلم در میان عموم شناخته شد.
خداداد پس از آن در سال ۱۳۸۱ نقش اصلی دختری هندی بهنام سیتا را در مجموعه تلویزیونی مسافری از هند ایفا کرد. این مجموعه مخاطبان زیادی را به خود جلب کرد و باعث شد تا خداداد به بازیگری برجسته در ایران تبدیل شود.
نگاهی به کارنامه سینمایی
اعتراض، آبی، عیسی میآید، قلبهای ناآرام، ازدواج به سبک ایرانی، آکواریوم، سوغات فرنگ، یک اشتباه کوچولو، سایه وحشت، خیابان بیست و چهارم، پسر آدم، دختر حوا، پاتو زمین نذار، پسر تهرانی، اخراجیها ۲، سن پطرزبورگ، زمهریر، زنان ونوسی، مردان مریخی و بادیگارد از آثار سینمایی شیلا خداداد است که در آنها به ایفای نقش پرداخته است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.