به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابطعمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، مستند «برای پس از مرگم» روایتی از زندگی و زمانه علی صفایی حائری (عین. صاد) روحانی اندیشمندی است که به دلیل بعضی مخالفتها، در تدریس و زندگی شخصی دچار مشکلاتی شد. «برای پس از مرگم» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابطعمومی مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی، مستند «برای پس از مرگم» روایتی از زندگی و زمانه علی صفایی حائری (عین. صاد) روحانی اندیشمندی است که به دلیل بعضی مخالفتها، در تدریس و زندگی شخصی دچار مشکلاتی شد.
«برای پس از مرگم» تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است و در این فیلم چهرههای مختلف فرهنگی و هنری همچون، محمدمهدی عسگرپور، منوچهر محمدی، نادر طالبزاده، علیرضا داوودنژاد، خسرو باقری، بیژن بیرنگ، عبدالمجید معادیخواه، منیره صفایی، فروغ احراری، محسن بغدادی و… حضور دارند.
این مستند که نامزد بهترین کارگردانی، بهترین تدوین، بهترین پژوهش در بخش ملی شانزدهمین دوره جشنواره «سینماحقیقت» و برنده جایزه ویژه شبکه مستند شد، از چهارشنبه ۲۴ اسفندماه، در گروه سینمایی «هنر و تجربه» و از طریق سایت هاشور اکران شد.
«برای پس از مرگم» نوروز امسال با بیش از هزار بلیت فروخته شده، پربینندهترین مستند سایت هاشور بوده و استقبال از آن ادامه دارد.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.