به گزارش مشاور رسانهای پروژه، «رویای یک اسب» به کارگردانی مرجان خسروی و تهیهکنندگی میلاد خسروی و ساجده سرایی در پنج جشنواره بینالمللی نانسی فرانسه، سائوپائولوی برزیل، بلگراد صربستان، شارجه امارات و مذهب امروز ایتالیا پذیرفته و به نمایش در خواهد آمد. این مستند در ماه جاری در بخش رقابت اصلی بیستوهشتمین دوره جشنواره فیلمهای […]
به گزارش مشاور رسانهای پروژه، «رویای یک اسب» به کارگردانی مرجان خسروی و تهیهکنندگی میلاد خسروی و ساجده سرایی در پنج جشنواره بینالمللی نانسی فرانسه، سائوپائولوی برزیل، بلگراد صربستان، شارجه امارات و مذهب امروز ایتالیا پذیرفته و به نمایش در خواهد آمد.
این مستند در ماه جاری در بخش رقابت اصلی بیستوهشتمین دوره جشنواره فیلمهای نانسی فرانسه (۲۶ آگوست تا ۴ سپتامبر) و سیوسومین دوره جشنواره فیلمهای کوتاه سائوپائولوی برزیل (۱۸ تا ۲۸ آگوست) و در ماههای سپتامبر و اکتبر در سیویکمین دوره جشنواره فیلمهای قومنگارانه بلگراد (۳ تا ۶ اکتبر)، نهمین دوره جشنواره فیلمهای کودک و نوجوان شارجه امارات (۹ تا ۱۵ اکتبر) و بیستوپنجمین دوره جشنواره مذهب امروز ایتالیا (۱۴ تا ۲۱ سپتامبر) در بخشهای رقابتی مختلف، شرکت خواهد کرد.
«رویای یک اسب» آخرین ساخته مرجان خسروی که پیش از این در اولین حضور جهانی خود در جشنواره مستند کراکوف لهستان نامزد دریافت بهترین مستند کوتاه شده است، داستان تمثیلی دختر ۱۵ساله عشایری را روایت میکند که به دور از فضای مدرن شهری در اندیشه آرزوهای بزرگی است، آرزوهایی فراتر از کوههایی که او را احاطه کردهاند.
مرجان خسروی در سالهای اخیر با ساخت فیلمهای «برف مینامد» و «وادیار» در جشنوارههای مهمی مثل ایدفای آمستردام، اوپسالای سوئد، اودنسه دانمارک و دیامزد کرهجنوبی حضور داشته و برای کارگردانی «برف مینامد» موفق به کسب جایزه بهترین فیلم مستند بلند جشنواره بیگ اسکای (جشنواره مورد تأیید اسکار) شده است.
عرضه و پخش جهانی فیلم «رویای یک اسب» بر عهده شرکت ۷Springs Pictures به مدیریت میلاد خسروی است. سایر عوامل این مستند عبارتند از:فیلمبردار: مهدی آزادی، تدوینگر: لقمان سخنور، صداگذار: آرش قاسمی، اصلاح رنگ و نور: حمیدرضا فطورهچیان، دستیار تدوین: سمانه میقانی، مجری طرح: محمود نورمحمدی و مشاور رسانهای: علی کشاورز
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.