در چهلوسومین دوره اهدای جوایز تمشک طلایی که به صورت مجازی برگزار شد «الویس»، «موربیوس» و «بلوند» هر یک با دریافت ۲ جایزه طلایی برای بدترینها، شناخته شدند. در حالی که آستین باتلر در فهرست رقابتی اسکار جای دارد، همبازی وی تام هنکس در فیلم «الویس» که در نقش سرهنگ پارکر ظاهر شده جایزه بدترین […]
در چهلوسومین دوره اهدای جوایز تمشک طلایی که به صورت مجازی برگزار شد «الویس»، «موربیوس» و «بلوند» هر یک با دریافت ۲ جایزه طلایی برای بدترینها، شناخته شدند.
در حالی که آستین باتلر در فهرست رقابتی اسکار جای دارد، همبازی وی تام هنکس در فیلم «الویس» که در نقش سرهنگ پارکر ظاهر شده جایزه بدترین بازیگر مرد مکمل سال را برد. وی همزمان برای بازی در نقش پدر ژپتو در «پینوکیو» هم نامزد بدترین بازیگر مرد سال بود. وی همچنین به عنوان بدترین زوج سینمایی با چهره گریمشدهاش در «الویس» و نیز برای لهجه خیلی بدش هم بدترین شناخته شد.
فیلم «بلوند» ساخته اندرو دومینیک هم در حالی که برای بازی آنا دآرماس در نقش مرلین مونرو تحسین شده و این بازیگر در فهرست نامزدهای اسکار است، ۲ جایزه بدترین فیلم و بدترین فیلمنامه را برد. در بخش بدترین فیلم دیگر رقبای این فیلم «پینوکیوی دیزنی»، «خاکسپاری خوب»، «دختر پادشاه» و «موربیوس» بودند.
در همین حال جرد لتو برای بازی در فیلم «موربیوس» به عنوان بدترین بازیگر مرد شناخته شد و آدریا آرجونا بدترین بازیگر زن نقش مکمل برای همین فیلم شد.
بدترین کارگردان سال هم کالسون بیکر و ماد سان برای «خاکسپاری خوب» بودند. در این بخش آنها جاد اپاتو برای «حباب»، اندرو دومینیک برای «بلوند»، دنیل اسپینوزا برای «موربیوس» و رابرت زمکیس برای «پینوکیوی دیزنی» را پشت سر گذاشتند.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.