اعضای هیات انتخاب و داوری فیلمهای تجربی این رویداد مسعود مددی، سعید نجاتی و تییام یابنده هستند. همچنین سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد. مسعود مددیمسعود مددی متولد ۱۳۴۲ در بندرماهشهر و دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی […]
اعضای هیات انتخاب و داوری فیلمهای تجربی این رویداد مسعود مددی، سعید نجاتی و تییام یابنده هستند. همچنین سیونهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد.
مسعود مددیمسعود مددی متولد ۱۳۴۲ در بندرماهشهر و دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشکده سینماتئاتر دانشگاه هنر تهران است. او نویسنده و کارگردان، مدرس سینما در دانشگاه هنر و سوره و عضو كانون مدرسان خانه سينماست و فعالیت فیلمسازی را از سال ۱۳۶۶ در سینمای جوان اهواز با فیلم کوتاه «روی آسفالت داغ» آغاز کرده است.
ساخت چندین فیلم کوتاه داستانی و مستند، نویسندگی و کارگردانی فیلم بلند داستانی «فراموشی»، «گیتا»، عضویت در دپارتمان فیلمسازی معاونت آموزشی انجمن سینمای جوانان ایران و شورای عالی تولید انجمن سینمای جوانان ایران و… از دیگر سوابق حرفهای این هنرمند است.
سعید نجاتیسعید نجاتی متولد ۱۳۶۰ در اراک و دارای مدرک کارشناسی تدوین و کارشناسیارشد سینما از دانشگاه سوره تهران است. وی تدوینگر، تهیهکننده و کارگردان و دانش آموخته دوره یکساله انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر قم است.
ساخت ۱۶ فیلم کوتاه داستانی و تجربی، حضور در بیش از ۲۵۰ فستیوال ملی و جهانی، دریافت ۱۶۰ جایزه ازجمله سیمرغ بلورین فجر سیوهشتم برای فیلم کوتاه «دآبُر»، تدریس در دانشگاههای سوره، فرهنگ و هنر و انجمن سینمای جوانان ایران، برگزاری ۳۲ کارگاه سینمایی ملی و بینالمللی، دبیر، مشاور و مدیر هنری جشنوارههای ملی رضوی، سایه، اروند و المپیاد فیلمسازی نوجوانان، عضو انجمن فیلم کوتاه ایران و عضویت در هیاتهای انتخاب و داوری بیش از ۵۰ جشنواره ملی، منطقهای و بینالمللی از جمله جشنواره فیلم ازمیر، کازان، داکا، تهران و… از سوابق حرفهای این هنرمند است.
تییام یابندهتییام یابنده متولد ۱۳۶۳ در شیراز و کارشناسارشد رشته سینما از دانشگاه هنر است. وی کارشناسارشد سینما با گرایش کارگردانی از دانشگاه هنر تهران است. نویسندگی و کارگردانی فیلمهای کوتاه داستانی، تجربی و مستند اجتماعی و صدابرداری فیلمهای کوتاه و نیمهبلند از عناوین حرفهای اوست. یابنده ساخت فیلمهای «۳-D»، «سینما و یک عالمه کوری»، «اعتراف»، «سرنگ»، مستند بیوگرافی «محمد تاجران سفیر صلح ایرانی»، «رنگان ۹۹»، « Cymatic»، «Lazarus»، «سوپ»، «زونامی» و… را در کارنامه کاری خود دارد.
او تاکنون جوایزی نظیر بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی هالیوود آیلند لسآنجلس، بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی آسیای جنوبی، بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی کلکته-هند، بهترین فیلم هنری از جشنواره بینالمللی رد درت آمریکا و بهترین فیلم و فیلمبرداری از جشنواره بینالمللی آیشین آن فیلم آمریکا و…، نامزدی جوایز بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی کمرا ایمیج لهستان، جایزه بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی بودیناله–آلمان و بهترین فیلم از جشنواره بینالمللی تیک تو فیلم نیویورک و عناوین متعدد دیگری را دریافت کرده و پیش از این عضو هیاتهای انتخاب یا داوری جشنواره فیلم کوتاه تهران، جوایز آکادمی ایسفا، جشنواره منطقهای، جشنوارههای نهال و سایه، عضو شورای آموزش انجمن سینمای جوانان ایران(نماینده ایسفا در بخش آموزش)، مدرس انجمن سینمای جوانان ایران و… بوده است.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.