به گزارش ماجرانیوز از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، «مجتبی یوسفی» با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها بر نقش صندوق توسعه ملی در سرمایهگذاری و دستیابی به رشد اقتصادی کشور تاکید داشته است، اعلام کرد: صندوق توسعه ملی، محلی برای سرمایهگذاری و افزایش درآمدها است تا بتواند موجب توسعه و نرخ رشد در کشور شود. […]
به گزارش ماجرانیوز از پایگاه خبری بازار سرمایه ایران، «مجتبی یوسفی» با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها بر نقش صندوق توسعه ملی در سرمایهگذاری و دستیابی به رشد اقتصادی کشور تاکید داشته است، اعلام کرد: صندوق توسعه ملی، محلی برای سرمایهگذاری و افزایش درآمدها است تا بتواند موجب توسعه و نرخ رشد در کشور شود.
وی با تاکید بر اینکه منابع صندوق توسعه باید به سمت تکمیل زیرساختهای کشور سوق پیدا کند، افزود: بازار سرمایه بهعنوان یک بازار ثانویه در حوزههای مرتبط با تامین منابع مالی از جایگاه ویژه و خاصی برخوردار است؛ بنابراین اگر صندوق توسعه ملی بتواند با حمایت ویژه از بازار سرمایه و شرکتهای بورسی، منابع و تسهیلات مورد نیاز این بازار را تامین کند، به طور حتم شاهد رشد و توسعه بازار سرمایه در کشور خواهیم بود.
یوسفی عنوان کرد: همچنین در صورت حمایت صندوق توسعه ملی از شرکتهای بورسی، منافع آن در کوتاهمدت برای سهامداران و در بلندمدت به نفع کشور بوده و میتواند به زنجیره ارزش افزوده کشور کمک بزرگی کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش موثر صندوق در ایجاد نوآوری و توسعه شرکتهای دانشبنیان و تامین سرمایه، خاطرنشان کرد: با توجه به سهام ارزشمند بسیاری از شرکتهای بورسی، اگر صندوق توسعه ملی بتواند از توان این شرکتها در جهت رشد و توسعه حوزههای مختلف اقتصادی بهرهمند شود، به طور قطع شاهد اتفاقات مثبت در برخی اهداف و برنامههای از پیش تعیین شده برای حوزههای اقتصادی خواهیم بود.
بانک ملت در حالی این هفته مجمع سالیانه خود را برگزار می کند که در پایان اسفند ماه ۱۴۰۳، سود خالصی معادل ۱.۷۲۴ هزار میلیارد ریال(۱۷۲.۴ همت) را محقق کرده که در مقایسه با مقطع زمانی مشابه در سال ۱۴۰۲ حاکی از جهش کم نظیر ۸۷ درصدی است.
در پایان فصل بهار امسال مانده کل سپردههای بانکی کشور به ۱۴ هزار و ۸۹۶ همت رسید که استان تهران با ۸۹۶۲ هزار میلیارد تومان، سهمی ۶۰ درصدی از آن را به خود اختصاص داد و استان کهگیلویه و بویراحمد با ۳۸.۳ هزار میلیارد تومان کمترین میزان سپردههای بانکی کشور را تشکیل میدهد که بیانگر سهم ۰.۲ درصدی این استان از کل کشور است.
بانک مرکزی از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۲۷ تیرماه، به میزان ۱۵میلیارد و ۳۲۸ میلیون دلار برای واردات کالای اساسی و دارو، صنایع و نیازهای خدماتی و گروه تجاری و بازرگانی تامین ارز انجام داده است.
از زمان راه اندازی چک دیجیتال در کشور تا نیمه اول تیرماه سال جاری، بیش از دو میلیون و 35 هزار فقره چک الکترونیک ثبت شده است که از این میان بیش از 99 درصد چک های الکترونیک سررسیدشده، وصول شده است
دیدگاه بسته شده است.