ورایتی تأیید کرده است که مورگان فریمن به مجموعه بازیگران سریال درام (Lioness) ساخته تیلور شریدان برای پارامونت پلاس پیوسته و با بازیگرانی چون؛ نیکول کیدمن، لایسلا دالیویرا، زویی سالدانا همبازی شده است. (Lioness) بر اساس یک برنامه واقعی سیا توسط کارگردان فیلم (Wind River) و خالق سریالهایی چون؛ (Yellowstone) و ۱۸۸۳ ساخته شده است. […]
ورایتی تأیید کرده است که مورگان فریمن به مجموعه بازیگران سریال درام (Lioness) ساخته تیلور شریدان برای پارامونت پلاس پیوسته و با بازیگرانی چون؛ نیکول کیدمن، لایسلا دالیویرا، زویی سالدانا همبازی شده است.
(Lioness) بر اساس یک برنامه واقعی سیا توسط کارگردان فیلم (Wind River) و خالق سریالهایی چون؛ (Yellowstone) و ۱۸۸۳ ساخته شده است.
ورایتی قبلاً گزارش داده بود که نیکول کیدمن، علاوه بر بازی در این فیلم، به عنوان تهیه کننده نیز، در آن حضور خواهد داشت.
مورگان فریمن پیش از این، در فیلم «تأثیر عمیق» به عنوان رئیس جمهور آمریکا و در فیلم «المپوس سقوط کرده» در نقش رئیس مجلس ظاهر شد و درواقع، میتوان گفت که فریمن، یکی از نمادینترین بازیگران نسل خود است؛ به طوری که در دوران حرفهای خود، موفق شد نامزد پنج جایزه اسکار برای فیلمهای «خیابان هوشمند»، «رانندگی خانم دیزی»، «رستگاری در شاوشنک»، «عزیز میلیون دلاری» و «محکوم» شود و برای بازی در فیلم «عزیز میلیون دلاری»، برنده جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد و نامزدی گلدن گلوب را هم در کارنامه کاری خود دارد.
همچنین، مورگان فریمن توانسته است که سه بار نامزد جایزه امی شود.
سریال (Lioness) براساس یک برنامه جاسوسی واقعی در سازمان (CIA) نوشته شده است که درمورد یک مأمور جوان است و هدف از استخدام او در سازمان (CIA) این است که با کمک این مأمور جوان، سازمان تروریستی فروپاشیده شود.
۵۷۲۴۵
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.