مجموعه کمیک موشن «نامها» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی و تهیه کنندگی محمد پیرهادی محصول سازمان سینمایی سوره از هفته جاری ۱۵ دی ماه و طی ۴ هفته، پنجشنبه شبها ساعت ۲۱:۱۵ راهی آنتن شبکه دو سیما خواهد شد. در اپیزودهای مختلف این انیمیشن که برای اولین بار رونمایی و پخش میشود؛ بازیگران مطرحی همچون پرویز […]
مجموعه کمیک موشن «نامها» به کارگردانی سیدرضا میرکریمی و تهیه کنندگی محمد پیرهادی محصول سازمان سینمایی سوره از هفته جاری ۱۵ دی ماه و طی ۴ هفته، پنجشنبه شبها ساعت ۲۱:۱۵ راهی آنتن شبکه دو سیما خواهد شد.
در اپیزودهای مختلف این انیمیشن که برای اولین بار رونمایی و پخش میشود؛ بازیگران مطرحی همچون پرویز پرستویی، فرهاد اصلانی، امیر جعفری، ریما رامینفر، شبنم مقدمی، افشین هاشمی و دانش اقباشاوی به عنوان صداپیشه حضور دارند.
همچنین همزمان با اعلام نخستین خبر، تیزر رسمی این مجموعه انیمیشن که ساخت آن برعهده حسام حاجی پور است، رونمایی شد.
مجموعه انیمیشن «نامها» که با فرم کمیکموشن ساخته شده است؛ در چهار اپیزود متفاوت به روایت زندگی چهار قهرمان دفاع مقدس، شهید عباس دوران از فرماندهان نیروی هوایی ایران، شهید مهدی باکری از فرماندهان سپاه پاسداران، شهید مصطفی چمران از فرماندهان ایران در نبرد با عراق و شهید حسن باقری جانشین فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران میپردازد.
این مجموعه ۴ قسمتی با نامهای «مصطفی»، «عباس»، «حسن» و «مهدی» هر کدام در مدت زمان حدود ۳۰ دقیقه، روایتی عاشقانه و واقعی از داستان زندگی این چهار سردار نامدار بزرگ ایران است.
سایر عوامل «نامها» عبارتند از: فیلمنامه: سیدرضا میرکریمی و اردشیر طلوعی، دستیار کارگردان، مدیر فنی و تدوین: امیر مهران، موسیقی: محمدرضا علیقلی و امین هنرمند، طراحی و ترکیب صدا: آرش قاسمی، طراحان کمیک: روانبخش صادقی، مهدی موحد، حمید برزویی، سعید غنیزاده، حمیدرضا شریعت، مهرداد ایسوندی، حسن تبریزی، حسن نوزادیان، مدیر دوبلاژ: اشکان صادقی، روابط عمومی: زهرا دمزآبادی، محصول سازمان سینمایی سوره.
۵۵۲۴۷
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.