فیلم کوتاه «رویا» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا محمدی و تهیه کنندگی مشترک انجمن سینمای جوانان مشهد و محمدرضا محمدی، نخستین نمایش بینالمللی خود را در هفتادوچهارمین دوره از جشنواره بینالمللی Montecatini ایتالیا تجربه کرد. جشنواره بینالمللی Montecatini یا «مونتهکاتینی» در سال ۱۹۴۹ در شهر مونتهکاتینیترمه ایتالیا تاسیس شده است و از آن به عنوان […]
فیلم کوتاه «رویا» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا محمدی و تهیه کنندگی مشترک انجمن سینمای جوانان مشهد و محمدرضا محمدی، نخستین نمایش بینالمللی خود را در هفتادوچهارمین دوره از جشنواره بینالمللی Montecatini ایتالیا تجربه کرد.
جشنواره بینالمللی Montecatini یا «مونتهکاتینی» در سال ۱۹۴۹ در شهر مونتهکاتینیترمه ایتالیا تاسیس شده است و از آن به عنوان یکی از قدیمیترین جشنوارههای تخصصی فیلم کوتاه، نام برده میشود.
تاریخچه سینما در شهر مونتهکاتینیترمه به سال ۱۹۲۶ برمیگردد زمانی که «مری پیکفورد» و «داگلاس فربنکس» اولین سالن سینما را در این شهر افتتاح کردند. این جشنواره ایتالیایی تاکنون، میزبان بزرگان سینما مانند «چارلی چاپلین»، «فدریکو فلینی»، «مارچلو ماسترویانی» و دیگر چهرههای بزرگ سینما بوده است.
هفتادوسومین دوره جشنواره فیلم کوتاه مونتهکاتینی از ۲ تا ۶ نوامبر مصادف با ۱۱ تا ۱۵ آبان ۱۴۰۱ در شهر مونتهکاتینیترمه ایتالیا برگزار شد.
فیلم کوتاه «رویا» هم داستان زوج جوان افغانستانی را روایت میکند که تلاش میکنند بهصورت غیرقانونی راهی اروپا شوند، اما با حوادثی جبرانناپذیر روبرو میشوند.
عوامل این فیلم کوتاه عبارتند از: نویسنده و کارگردان: محمدرضا محمدی، تهیه کننده: انجمن سینمای جوانان ایران و محمدرضا محمدی، مدیر فیلمبرداری: رضا دیدار، صدابردار: مرتضی غیور، تدوین: هادی شیبانی، طراحی و ترکیب صدا: سلمان ابوذر، بازیگران: رقیه نیکو، مصطفی تیمور لکزائیان، میلاد زارعی، مدیر تولید: رهام رسولی، دستیار کارگردان: سمیرا گندمگون، منشی صحنه: مریم قربانی، طراح لباس: ناهید سروری، تیزر: محمد واحد، کالریست: مهران جبلی، مدیر تدارکات: رضا مرادی، دستیاران فیلمبرداری: ابراهیم دیدار و حمید دیدار، دستیار صدابرداری: هاشم امینی و محمدحسین زارع، دستیاران تدارکات: علیرضا میا، تقی ابراهیمی و یاسین رضایی، حمل و نقل: غلامرضا غلامی، عکاس: محمد حسینی، طراح پوستر: الیاس کاظمی بیدختی، گرافیک متحرک: حامد اشعری، مترجم: نوید جمشیدی و گروه بازیگران: جمعه شریفی، محمد باقر علیزاده، ناهید سروری، آذر احمدی، پریسا خیرالهی، علی قربانی و هاکان شریفی.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.