فرجالله سلحشورنیا که به فرجالله سلحشور معروف است بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی بود. او متولد سال ۱۲ آبان ۱۳۳۱ در شهر قزوین بود و فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم توبه نصوح در سال ۱۳۶۱ به کارگردانی محسن مخملباف آغاز کرد. فرجالله سلحشور در کارنامه خود علاوه بر بازیگری و نویسندگی، کارگردانی […]
فرجالله سلحشورنیا که به فرجالله سلحشور معروف است بازیگر، نویسنده و کارگردان ایرانی بود. او متولد سال ۱۲ آبان ۱۳۳۱ در شهر قزوین بود و فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم توبه نصوح در سال ۱۳۶۱ به کارگردانی محسن مخملباف آغاز کرد.
فرجالله سلحشور در کارنامه خود علاوه بر بازیگری و نویسندگی، کارگردانی مجموعههای تلویزیونی تاریخی-مذهبی، مانند ایوب پیامبر، مردان آنجلس و یوسف پیامبر را برعهده گرفته بود.
فوت فرج الله سلحشور
در ۲۷ دی ماه سال ۱۳۹۴، ریههای او از کار افتاد و در بیمارستان بستری شد. سلحشور که به سرطان ریه مبتلا بود، سرانجام در هشتم اسفند سال ۱۳۹۴ در در بیمارستان بقیةالله تهران و در سن ۶۳ سالگی، در گذشت. آرامگاه او در امامزادگان سید جعفر و سیده حمیده خاتون واقع در باغ فیض تهران است.
سلحشور دارای آثار متعدد تاریخی-مذهبی است که در ادامه به معرفی آنها پرداختهایم:
تهیه کننده قصههای تبیان تولید سال ۱۳۹۴، کارگردان، تهیهکننده، نویسنده، بازیگر سریال یوسف پیامبر تولید سال ۱۳۸۳–۱۳۸۷، کارگردان مردان آنجلس تولید سال ۱۳۷۶، بازیگر دنیای وارونه محصول سال ۱۳۷۶، بازیگر، کارگردان و فیلمنامهنویس ایوب پیامبر تولید سال ۱۳۷۲ ، بازیگر انسان و اسلحه تولید سال ۱۳۶۷، بازیگر گورکن تولید سال ۱۳۶۳ و بازیگر توبه نصوح محصول سال۱۳۶۱ کارنامه هنری فرج الله سلحشور است.
همچینی از آثار او با محوریت دفاع مقدس میتوان به بازی در فیلم پرواز در شب تولید سال ۱۳۶۵ اشاره کرد. او در فیلم پرواز در شب در نقش مهدی نریمان، فرمانده گردان کمیل بازی میکرد.
جوایز فرج الله سلحشور
در سال ۱۳۹۰ در دوازدهمین جشنواره جشن حافظ، بهترین مجموعه تلویزیونی سریال یوسف پیامبر برنده تندیس حافظ شد.
در سال ۱۳۷۲ در دوازدهمین جشنواره فیلم فجر، دیپلم افتخار بهترین کارگردانی اول فیلم ایوب پیامبر را گرفت.
در سال ۱۳۶۲ در سومین جشنواره فیلم دفاع مقدس، دیپلم افتخاری بهترین تهیهکنندگی فیلم انسان و اسلحه را از آن خود کرد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.