مصطفی رضا حسینی قطب آبادی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز در خصوص جلسه امروز کمیسیون صنایع با استیضاح کنندگان گفت: در ابتدای جلسه طاهری رئیس کمیسیون صنایع، بندهای مختلف استیضاح را تشریح کرد و بعد از آن سیاهکلی نماینده مردم قزوین به عنوان طراح این استیضاح دو سوال خود در مورد مشکلات صنعت خودرو […]
مصطفی رضا حسینی قطب آبادی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی ماجرانیوز در خصوص جلسه امروز کمیسیون صنایع با استیضاح کنندگان گفت: در ابتدای جلسه طاهری رئیس کمیسیون صنایع، بندهای مختلف استیضاح را تشریح کرد و بعد از آن سیاهکلی نماینده مردم قزوین به عنوان طراح این استیضاح دو سوال خود در مورد مشکلات صنعت خودرو و مشکلات توسعه معادن را مطرح نمود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: در ادمه استیضاح کنندگان نگرانیها و دغدغه های خود را مطرح کردند. وزیر صمت نیز به سوالات نمایندگان پاسخ داد.
وی با بیان اینکه بنده از استیضاح کنندگان بودم و امضای خود را پس گرفتم، افزود: پاسخهای وزیر قانع کننده بود.
رضا حسینی تاکید کرد: در ۴۳ سال گذشته خودروسازی ها با این روند معیوب کار کردند، همه دولتها به دنبال تولید خودروی ملی و واگذاری خودرو سازی ها بودند اما هیچکدام به این هدف دست نیافتند. وزیر آخرین حلقه مسئولان در حوزه خودروسازی است و دولت باید تکلیف واگذاری خودرو سازی ها را روشن کند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: نمایندگان نسبت به افزایش ۱۸ درصدی قیمت خودرو اعتراض داشتند، که وزیر اعلام کرد تصمیم گیری در این خصوص در نشست سران قوا با حضور کارشناسان مختلف دولت و مجلس انجام شده است و وزیر مجری این تصمیمات است.
رضا حسینی با تاکید بر اینکه اگر وزیر استیضاح شود خودرو ارزان نخواهد شد، گفت: این استیضاح دردی را دوا نخواهد کرد.
وی ادامه داد: استیضاح کنندگان از وزیر خواستند که در انتخاب مدیران در سطوح بالا و میانی افرادی توانمند متخصص و با تجربه را انتخاب کند تغییر در ساختار وزارت صمت و همچنین استفاده از افراد باتجربه از موضوعات مورد نظر نمایندگان بود.
رضا حسینی با بیان اینکه وزیر صمت هرگونه فشار برای انتصابات از سوی استیضاح کنندگان را رد کرد و اظهار داشت: وزیر اعلام کرد کسانی که از این فرصت و حربه برای فشار در انتصابات استفاده می کنند، جزو امضاکنندگان استیضاح نبودند و نیستند و اگر لازم شد اسامی این افراد را اعلام خواهم کرد.
بر اساس آخرین اعلام رسمی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، ظرفیت مجاز نگهداری ریسک این شرکت افزایش یافت.
پایداری ایفای تعهدات حرفه ای و پذیرش پوشش ریسک های فراتر از مفاد بیمه نامه بصورت داوطلبانه در روزهای اخیر واکنش های مثبت بسیاری را در محافل اقتصادی و حتی سطح بین الملل به دنبال داشت.
بررسی عملکرد ۲۷ شرکت بیمه ای فعال در کشور نشان داد که ایران، دانا و آسیا، در دو ماهه نخست امسال، به ترتیب بیشترین میزان خسارت را به بیمه گذاران خود پرداخت کرده اند.
بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی بیمه مرکزی از عملکرد بازار بیمه در دوماه نخست سال جاری ۱۱.۹ میلیون فقره بیمه نامه به ارزش ۱۲۱ هزار میلیارد تومان به فروش رسیده که حاکی از رشد ۹۵ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل است.
دیدگاه بسته شده است.