به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مشاور رسانهای پروژه، فیلم سینمایی «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی در ادامه موفقیتهای خود، برای بخش مسابقه آسیا در چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم بنگلور انتخاب شده و با ۱۱ فیلم از کشورهای مختلف به همراه دو فیلم «جنگ جهانی سوم» و «بی مادر» از ایران، رقابت میکند. جشنواره […]
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از مشاور رسانهای پروژه، فیلم سینمایی «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی در ادامه موفقیتهای خود، برای بخش مسابقه آسیا در چهاردهمین جشنواره بینالمللی فیلم بنگلور انتخاب شده و با ۱۱ فیلم از کشورهای مختلف به همراه دو فیلم «جنگ جهانی سوم» و «بی مادر» از ایران، رقابت میکند.
جشنواره بنگلور که یکی از معتبرترین جشنوارههای آسیا به شمار میرود، از ۲۳ تا ۳۰ مارس (۳ تا ۱۰ فروردین) سال جاری در شهر بنگلور کشور هند در حال برگزاری است.
این جشنواره در کنار سه بخش اصلی مسابقه آسیا، کانادا و هند، دارای بخشهای جنبی سینمای جهان و هفته منتقدین است که فیلمهای «لامینور»، «خرس نیست»، «تفریق»، «برادران لیلا»، «تا فردا» و دو فیلم دیگر از ایران در این بخشها نمایش خواهند داشت.
فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، گلاره عباسی، سامان صفاری، محمد ولیزادگان، علی کیانارثی و بهرنگ علوی، با حضور یوسف تیموری و صدای افتخاری مهلقا باقری، بازیگران «شهربانو» به تهیهکنندگی پگاه احمدی هستند و پخش جهانی آن با نام بینالمللی دیگر، تحت عنوان «Lady of the City»، توسط گروه فیلمسازی بحرفیلم ادامه دارد.
۲۵۹۲۵۹
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.