بیست و هفتمین جشنواره استان تهران با هیات داوری حسین جعفری، توحید معصومی و سعید نجفی در بخش مسابقه برگزار میشود. جعفری متولد ۱۳۳۳ است که علاوه بر مدیریت هنری در مقام کارگردانی و نمایشنامهنویسی هم فعالیت کرده است. او عضو موسسه پیشکسوتان هنر است و در طول سالها به عنوان مدیر حوزه هنری فارس، […]
بیست و هفتمین جشنواره استان تهران با هیات داوری حسین جعفری، توحید معصومی و سعید نجفی در بخش مسابقه برگزار میشود.
جعفری متولد ۱۳۳۳ است که علاوه بر مدیریت هنری در مقام کارگردانی و نمایشنامهنویسی هم فعالیت کرده است. او عضو موسسه پیشکسوتان هنر است و در طول سالها به عنوان مدیر حوزه هنری فارس، مدیر اداره هنرهای نمایشی حوزه هنری تهران، رئیس دانشگاه سوره شیراز، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس، مدیرکل فرهنگ و آموزش عالی هرمزگان، معاون هنری مرکزهنرهای نمایشی تهران، معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران فعالیت کرده است.
او نمایشهای «و باز هم فاطمه»، «سه گانه غریبانه»، «استثنا و قاعده»، «علمدار»، «افعی طلایی» را کارگردانی کرده و نمایشنامههایی، چون «نترس زندگی»، «اعتراض» و «سه گانه سکوت» را در کارنامه هنری خود به ثبت رسانده است.
توحید معصومی متولد ۱۳۵۴، کارشناس بازیگری و کارشناس ارشد کارگردانی است. او علاوه بر فعالیت در حوزه مدیریت هنری از جمله مدیر هنری تماشاخانه ایرانشهر، کارگردانی بیش از سی نمایش صحنهای و تئاتر تلویزیونی را نیز بر عهده داشته و در رویدادهای هنری، چون جشنواره تئاتر فجر، جشنواره تئاتر مقاومت، جشنواره تئاتر ماه، جشنواره تئاتر سوره حضور داشته است.
سعید نجفیان استاد دانشگاه، تهیه کننده ارشد سازمان صدا و سیما و کارشناس ارشد کارگردانی است. او دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج و دبیر اجرایی سه دوره تئاتر مقاومت بوده است. نجفیان علاوه بر حضورش در مقام داور در رویدادهای هنری گون جشنواره تئاتر استانی، در بیش از ۱۰ تندیس و لوح از جشنوارههای کشوری دریافت کرده است.
در نخستین روز از این رویداد هنری که مقارن با یکم آذرماه است، هشت اثر نمایشی در پردیس تئاتر تهران به اجرا در میآید. همچنین در نخستین روز از جشنواره، آثار اجرایی از صفحه اینستاگرام انجمن هنرهای نمایشی استان تهران و صفحه تلویزیون تئاتر ایران به صورت زنده پخش میشود.
طبق جدول اجراهای زنده جشنواره در یک آذرماه بدین ترتیب است:
روز سه شنبه ۱ آذرماه، نمایش «آوایی در زندگی دور دست» نوشته احسان فلاحیان به کارگردانی مرضیه ذاکری از ملارد ساعت ۱۵:۳۰، نمایش «هفت شب هفت روز» نوشته آرش رضایی به کارگردانی فروزان حسینی از شمیرانات ساعت ۱۶:۳۰، نمایش «مجلس شبیهخوانی قربانی» نوشته وکاری از علی بیگدلی از پردیس ساعت ۱۸:۳۰، نمایش «گلولههای بیصدا» نوشته افشین ناصری به کارگردانی احمد روستایی از پاکدشت ساعت ۱۹:۳۰ پخش خواهند شد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.