سریال «هیولا» (Monster)که توسط «رایان مورفی» ساخته شده و در سپتامبر، در استریمر پخش شده است، در ۲۰ نوامبر و با گذشت ۶۰ روز، توانست رکورد بیش از یک میلیارد ساعت بازدید را ثبت کند. این در حالی است که «بازی مرکب» (Squid Game) در سال ۲۰۲۱ و فصل ۴ «موجودات عجیب» (Stranger Things) در […]
سریال «هیولا» (Monster)که توسط «رایان مورفی» ساخته شده و در سپتامبر، در استریمر پخش شده است، در ۲۰ نوامبر و با گذشت ۶۰ روز، توانست رکورد بیش از یک میلیارد ساعت بازدید را ثبت کند.
این در حالی است که «بازی مرکب» (Squid Game) در سال ۲۰۲۱ و فصل ۴ «موجودات عجیب» (Stranger Things) در اوایل سال جاری توانستند به این رکورد دست پیدا کنند.
سنجش نتفلیکس برای ارزیابی محبوبیت یک سریال، میزان ساعتهایی است که پس از گذشت ۲۸ روز انتشار از یک سریال، توسط بینندگان دیده شده است که اگرچه «هیولا» (Monster) تنها در دوازده روز اول پخش خود توانست، ۴۹۶٫۱ میلیون ساعت را ثبت کند، ولی حالا با گذشت ۶۰ روز از پخش آن، این عدد به ۱ میلیارد ساعت رسیده و در فهرست محبوبترین سریالهای تمام دوران قرار گرفته است.
«بازی مرکب» (Squid Game)، از دیگر سریالهای جدول نتفلیکس است که با ۱.۶۵میلیارد ساعت تماشا، همچنان در رتبه اول باقی مانده و «موجودات عجیب» (Stranger Things) هم در فصل چهارم خود توانسته است رکورد ۱.۳۵ میلیارد ساعت تماشا را ثبت کند.
گفتنی است که «هیولا» (Monster)، تنها پس از سه هفته پخش و با وجود این که به یک میلیارد نرسیده بود، توانست رتبه سوم نتفلیکس را بدست آورد. یعنی این سریال، پس از دوازده روز، در رتبه نهم فهرست محبوبترین سریالهای انگلیسی زبان قرار گرفت و سپس در هفته بعد، با ۷۰۱.۴ میلیون ساعت به رتبه دوم دست یافت. البته با توجه به این که سریال «بازی مرکب» (Squid Game)به زبان کرهای است در جدول ارزیابی جداگانهای قرار میگیرد.
«هیولا» (Monster)، داستانی درباره یک قاتل سریالی است که خشم بسیاری از افراد را برانگیخت و اگرچه به عنوان سریالی محدود درنظر گرفته شده بود، ولی نتفلیکس در نوامبر، آن را برای دو فصل دیگر تمدید کرد.
وایزر به عنوان عرضه کننده سیستم امنیتی هوشمند وسایل نقلیه در رویدادی که در هتل بینالمللی اسپیناس ، دوشنبه 28 آبانماه برگزار شد، از اولین گزارش جامع ادراک امنیت جامعه ایران در برابر سرقت وسایل نقلیه رونمایی کرد.
مدیر عامل کرمان موتور با اشاره به اختلال در تولید خودرو به دنبال قطعی مکرر برق، از برنامه جبرانی افزایش تولید در نیمه دوم سال خبر داد.
ایران خودرو در سال ۱۴۰۲، در مجموع حدود ۴۹۰ میلیون دلار واردات داشته که این رقم نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۳۳ درصد افزایش یافته در حالی که تولیدات این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ درصد افت داشته است. این مورد برای سایپا هم صدق میکند؛ سایپا که در سال ۱۴۰۲ کمتر از یک درصد به تولیدات خود افزوده، با وارداتی به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، ۲۰ درصد ارز بیشتری نسبت به ۱۴۰۱ مصرف کرده است!
در سال ۱۴۰۲، حدود ۵.۴۵ میلیارد دلار ارز برای تولید ۱.۲۰ میلیون دستگاه خودروی سواری و وانت استفاده شده است؛ ارقامی که نشان میدهند هر خودروی تولیدی در ایران در این سال، به طور متوسط به حدود ۴،۹۰۰ دلار ارز نیاز داشته است.
دیدگاه بسته شده است.