حبیب ایلبیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی و از مدیران سابق بنیاد سینمایی فارابی که وحید اسلامی یکی از خبرنگاران او در بخش روابط عمومی بوده است، ضمن ابراز ناراحتی از درگذشت این منتقد و نویسنده به بیرحمی روزگار نسبت به او اشاره کرد و گفت: «بیرحمی سینما و بیرحمی آدمهایی که در سینما […]
حبیب ایلبیگی معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی و از مدیران سابق بنیاد سینمایی فارابی که وحید اسلامی یکی از خبرنگاران او در بخش روابط عمومی بوده است، ضمن ابراز ناراحتی از درگذشت این منتقد و نویسنده به بیرحمی روزگار نسبت به او اشاره کرد و گفت: «بیرحمی سینما و بیرحمی آدمهایی که در سینما بودند، زخمی به وحید زد که او نتوانست تحمل کند و همین زخم باعث مرگ او شد. در دوران حضورم در بنیاد سینمایی فارابی شاهد بودم که دوستان او در این بنیاد تا چه حد وحید را دوست داشتند و رفیق او بودند. وحید یکی از اعضای خانواده فارابی بود. ای کاش همیشه در همین بنیاد میماند و خبرنگار باقی می ماند.»
وی ادامه داد: «رفتارهایی که در آن سال از جشنواره فیلم فجر که اولین فیلم به کارگردانی وحید اسلامی به نمایش درآمد با او صورت گرفت، باعث حال بدش شد. او پس از اینکه سینما را رها کرد به دیار خود بازگشت و همچون ماهی که از دریا به برکه بازگردد، پریشان بود و بالاخره این پریشانی او را با خود برد و ترک دنیا کرد.»
ایلبیگی با اشاره به دوران خوب خبرنگاری وحید اسلامی اظهار داشت: «وحید اگر خبرنگاری را ادامه داده بود، شاید اکنون در کنار ما بود. متاسفانه حوزه سینما از دور فریبنده است، اما برای خیلیها آن اتفاقی که باید، نمیافتد. من به عنوان یکی از دوستان وحید برای او از خداوند متعال آرزوی آمرزش و طلب بخشش دارم. او روح بزرگی داشت اما حتی در شهر خودش هم به او کم لطفی شد.»
وی ادامه داد: «خانواده رکن اصلی برای التیام زخمهاست و این دوری از خانواده لطمه زیادی به او زد. از دست دادن یک دوست خوب و همکاری که بی غل و غش بود، سخت است. از خداوند برای خانواده وحید اسلامی طلب صبر میکنم و امیدوارم که روح وحید از ما راضی باشد. میدانم که همه ما گرفتاریم، اما به خودم و شما دوستان توصیه می کنم که اگر وحید دیگری کنارمان هست حواسمان به او باشد. نگذاریم دوستانمان در تنهایی و غربت جان بدهند. هوای یکدیگر را بیشتر داشته باشیم.»
۵۷۲۴۷
شاخص بازار سرمایه در هفتمین رشد خود طی هشت روز کاری اخیر، امروز هم با رشد حدود ۴۶ هزار واحد به رقم سه میلیون و ۱۲ هزار واحد رسید و برای اولین بار وارد کانال سه میلیون واحد شد.
بانک ملی ایران در راستای اجرای سیاستهای کلان اقتصادی و تحقق تکالیف مقرر در ماده ۱۶ قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقاء نظام مالی کشور، در سال ۱۴۰۳ گامی بلند در مسیر شفافسازی، چابکسازی و افزایش بهرهوری داراییهای خود برداشت و موفق شد با برگزاری ۹۷ دوره مزایده در بستر سامانه تدارکات الکترونیک دولت، تمامی اموال تملیکی و مازاد قابل واگذاری خود را عرضه کند.
بیمه کوثر در مجمع عمومی فوقالعاده 30 فروردین، سرمایه ثبتی خود را به 40 هزار میلیارد ریال افزایش میدهد.
در جدیدترین ارزیابی انجامشده از سوی کارگروه بهرهوری شرکتهای دولتی، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران موفق شد در جمع دستگاههایی قرار گیرد که عملکرد مطلوبی در حوزه بهرهوری داشتهاند.
دیدگاه بسته شده است.