به گزارش ماجرانیوز، شورای رقابت بر اساس مفاده ماده ۶۲ فصل نهم قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، برای بررسی رویه ضدرقابتی و سوء استفاده از انحصار، به حوزه بازار تاکسیهای اینترنتی ورود کرد. در همین زمینه، «محمود دودانگه» نائب رییس شورای رقابت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز افزود: با عنایت به […]
به گزارش ماجرانیوز، شورای رقابت بر اساس مفاده ماده ۶۲ فصل نهم قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، برای بررسی رویه ضدرقابتی و سوء استفاده از انحصار، به حوزه بازار تاکسیهای اینترنتی ورود کرد.
در همین زمینه، «محمود دودانگه» نائب رییس شورای رقابت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ماجرانیوز افزود: با عنایت به اینکه در بازار تاکسیهای اینترنتی، بازیگران کمی در بازار حضور دارند و سهم بازاری عمده در اختیار دو بازیگر اصلی است، این موضوع میتواند مصداق بازار انحصاری باشد و شورای رقابت به آن ورود کند.
وی بیانداشت: موضوع دیگر مطروحه، درخواست شرکت فرابورس از شورای رقابت برای بررسی وضعیت انحصار یکی از تاکسیهای اینترنتی دارای سهم عمده بازار است. پیرو ضوابط بورس ایران و تصمیمات هیات مدیره آن، شرکتهای استارتاپی برای ورود به بورس/ فرابورس، باید از منظر انحصاری بررسی شوند.
دودانگه خاطرنشانکرد: بر همین اساس شرکت فرابورس طی مکاتبهای، از شورای رقابت خواست وضعیت انحصار این تاکسی اینترنتی را با توجه به قوانین مرتبط با فصل نهم اصل ۴۴ قانونی اساسی تحت عنوان تسهیل رقابت و منع انحصار، بررسی و اعلام کند.
بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی و با هدف تسهیل و شفاف سازی رفع سوء اثر از چکهای برگشتی، صادرکننده میتواند با واریز مابقی مبلغ کسری، نسبت به رفع سوء اثر اقدام کند.
بانک مسکن در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی و حمایت از بهسازی و مقاوم سازی مسکن روستاییان، در سال ۱۴۰۳ بیش از ۴۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات جهت نوسازی و بهسازی ۱۹ هزار و یک واحد مسکونی در مناطق روستایی کشور پرداخت کرد.
بانک صادرات ایران در سال 1403 با تمرکز بر فروش واحدهای مسکونی با فروش 176 رقبه از املاک مازاد به ارزش بیش از 23 هزار میلیارد ریال، افزایش 290 درصدی را نسبت به سال 1402 ثبت کرد.
در نخستین نشست کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق تهران در سال 1404 که با موضوع تشریح خدمات بانک VTB روسیه به تجار و فعالان اقتصادی ایرانی برگزار شد، چنین اعلام شد که این بانک، خدماتی چون تسویهحسابها به پول ملی و تأمین مالی طرحهای توسعه تجارت بین دو کشور را ارائه میکند. به تعبیر نمایندگان بانکهای ایرانی حاضر در این نشست، برقراری ارتباط کارگزاری میان این بانک روسی و بانکهای ایران، پس از سالها دوری از نظام بانکی بین المللی به مثابه گامی در جهت بازگشت به شبکه بانکی بینالملل تلقی میشود.
دیدگاه بسته شده است.