به گزارش ماجرانیوز از وزارت نفت، متولی صادرات بنزین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران است و وزارت نفت خارج از رینگ صادراتی شرکت بورس انرژی هیچ محمولهای صادر نمیکند. امسال تنها یک محموله در ۲۴ فروردینماه و به مقدار ۲۹۵ هزار بشکه با اکتان ۸۷ درصد صادر شده است که پس از رقابت در […]
به گزارش ماجرانیوز از وزارت نفت، متولی صادرات بنزین امور بینالملل شرکت ملی نفت ایران است و وزارت نفت خارج از رینگ صادراتی شرکت بورس انرژی هیچ محمولهای صادر نمیکند. امسال تنها یک محموله در ۲۴ فروردینماه و به مقدار ۲۹۵ هزار بشکه با اکتان ۸۷ درصد صادر شده است که پس از رقابت در رینگ صادراتی بورس انرژی ایران به بالاترین قیمت یعنی ۷۰ سنت فروخته شد.
اخبار منتشر شده درباره صادرات ارزان بنزین که در برخی رسانهها منتشر شده است قاعدتا مربوط به بنزین غیراستانداردی است که در پالایشگاههای کوچکمقیاس (Mini Refineries) خصوصی تولید شدهاند. این پالایشگاهها میعانات گازی را به قیمت ۹۵ درصد فوب منطقه خریداری و سوخت تولید میکنند و بهدلیل اینکه این پالایشگاههای کوچکمقیاس تأسیسات لازم برای تولید با کیفیت را در اختیار ندارند، عموما سوخت تولیدی آنها غیراستاندارد و غیرقابل استفاده در داخل کشور است، بنابراین خریدار این نوع سوخت عموما کشورهایی هستند که موضوع استاندارد سوخت برایشان اهمیتی ندارد، یا برای بلندینگ و صادرات دوباره از آن استفاده میکنند، بالطبع این سوخت کم کیفیت به قیمت ارزانتر از فوب منطقه صادر میشود.
این نوع سوخت بهدلیل آنکه غیراستاندارد است به وزارت نفت تحویل داده نمیشود و در داخل نیز توزیع نمیشود، این سوخت در مبادی رسمی نیز غیرقابل توزیع است.
در عین حال باید به این نکته نیز دقت کرد که قیمتهایی که در بعضی از سایتها همچون Global Petrol Prices درج شده، قیمتهای عمدهفروشی نبوده، بلکه قیمت خردهفروشی است، به همین دلیل نمیتواند منبع مناسب و صحیحی برای قیمتگذاری بنزین صادراتی باشد.
باید تأکید کرد که مجموعه دولت و وزارت نفت، امسال بنزین ۲۷ سنتی صادر نکرده و از آنجا که مصرف بنزین در کشور افزایش داشته است در شرایط کنونی تنها دغدغه تأمین سوخت مورد نیاز کشور را دارد و تمرکزی بر صادرات بنزین ندارد.
بر این اساس تنها یک محموله آن هم در فروردینماه امسال و با قیمت ۷۰ سنت صادر شده و پس از آن نیز صادرات بنزین تاکنون از طریق وزارت نفت متوقف شده است.
در پایان سال گذشته، حجم نقدینگی کشور به ۱۰ هزار و ۱۶۵ هزار میلیارد تومان رسید که رشد ۲۹.۱ درصدی نسبت به پایان سال ۱۴۰۲ دارد و حاکی از رشد ۴.۸ درصدی نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی در قیاس با سال ۱۴۰۲ است.
شهردار کلانشهر کرج با اشاره به همکاری موثر این شهرداری با بانک شهر از تعیین تکلیف بیش از ۴ هزار میلیارد تومان بدهی به این بانک خبر داد.
سید محسن فاضلیان عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل در امور اعتباری بانک مسکن از ثبت عملکردی قابل توجه در حوزه تسهیلات قرضالحسنه و اعطای موفق ۱۰۹ هزار و ۵۶۱ فقره تسهیلات قرضالحسنه به ارزش ۱۶۷ هزار و ۵۷۷ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳، از محل منابع حاصل از سپردهگذاری مشتریان در حسابهای قرضالحسنه پسانداز و جاری اشخاص خبر داد.
تفاهمنامه همکاری مشترک دو جانبه بانک ملی ایران و مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در راستای گسترش تعاملات و ارتقای سطح خدمات بانکی و افزایش همکاری های متقابل به امضای ابوالفضل نجارزاده مدیرعامل بانک ملی ایران و محمدرضا جوادی یگانه رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری رسید.
دیدگاه بسته شده است.